Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
onanana mnie sny naszych ciężarówek się sprawdziły - rezultat spalona prostownica i kupienie nowejcześć mamuśki
u mnie noc tez fatalna, cały czas się wierciłam, kręciłam i śniły mi się nasze rozpakowane mamusie i że następną rozpakowaną mamusią będzie Anek82.... Ciekawe co będzie z tego mojego proroczego snu;-)

Wszystko OK, agutek wysyłała mi foto maleństwa, zaraz dodam do odpowiedniego wątkuNo mam nadzieję że Anek nie mam mi za złe hehe:-):-)
Gola właśnie pamiętam że coś było z tą prostownicą;-)
czytałam wiadomość od Agutka naszego, dużo nie napisała:-( Mam nadzieję ze to ze zmęczenia
Kurcze ale Majka dokazuje, rozpiera się w brzuchu jak nie wiem, biedne te nasze dzieciaczki- miejsca nie mają![]()
Moj pierwszy porod zaczol sie w dniu kiedy postresowalam sie o mojego kota, wiec jak widac nasze kochane zwierzaki maja swoj udzial w przebiegu sytuacji ;-)
Jak ja wytrzymam miesiac jak juz teraz biodra i brzuch mnie tak strasznie bola w nocy. musze brac Nospe albo paracetamol.
:-)
a jeszcze jestem przed sniadaniem hehehehe