Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale już niedługo te 2 tyg miną, w środę najbliższą
i kazała mi mocz i krew zrobić. i co pójdę do niej w 36 tc i znów będzie mi dawać kolejne zlecenia n badania, bo te mogą okazać się nie aktualne, daj Boże przyjdzie mi rodzić w 40 tc i co badania sprzed miesiąca to sobie będę mogła wsadzić w doope

Dziś już mi lepiej. Na brzuszku musiało Ci się coś odcisnąć, ja mam odciśnięty tak zawsze rano po nocce, na razie na brzuchu zero rozstępów - ale nie jest powiedziane, że jeszcze mi się nie zrobią, na lewej piersi mi się zrobiły DWA!! Małe,ale dziady są, i czemu tylko na jednej (nie żebym się upominała, ale dziwne to
Zaraz ma przyjechać do nas mój brat z dziewczyną, chce zmienić auto i ma z tatą jechać coś tam oglądać.
U nas słonecznie od rana, ale zimno.
Dziewczyny rosną Wam włosy szybciej w ciąży? Bo mi zdecydowanie tak, ciągle podcinam
hej kuleczki) ja już mam taki duży brzuchol że mam codziennie z niego ubaw
)
kurde wczoraj miałam zwidy że na brzuchu zrobił mi się rozstęp cała nockę miałam do du.. bo się przejęłam tym dziś nie mogę go wypatrzeć wiec mam nadzieję że miałam omamy ze zmęczenia - miłego weekendu dwupaki i nie tylko![]()
Czasem (no dobra, często) mam wrażenie że jedno dziecko już mam:-)
na samiutkim środeczku tuż nad pępkiem..