reklama

Listopad 2011

Witam dziewczyny postanowiłam do was dołączyć jeśli mnie tylko przygarniecie. Jestem troszkę już na forum ale w temacie ciąża po poronieniu, ponieważ miałam trzy poronienia i teraz jestem czwarty raz w ciąży i na razie wszystko przebiega dobrze postanowiłam do was tu dołączyć, mam nadzieję, że znajdę z wami wspólny temat.

to straszne co Ciebie spotkało :(
nawet nie znam słów, co by mogły wyrazić współczucie. Masakra jakaś. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Cieszymy sie, że do Nas dołączyłaś i życzę Ci z całego serducha, aby Twoja fasolka dobrze sie rozwijała!!

reklama
Dzięki dziewczyny :) Fakt było ciężko, ale mam nadzieję, że tym razem się uda, chociaż obawy są. Wkleiłam swoję zdjątko z usg na nasze wizyty u lekarza
mam nadzieję, że moja fasolka dalej będzie rosła, teraz mam usg na 8 kwietnia, a czas mi tak wolno leci...

Ja nie jestem jedynaczką :) i zawsze marzyłam o przynajmniej dwójce dzieci, tylko w tym momencie gdy dowiedziałam sie, że jestem w ciąży szkoda mi mojego Synka zrobiło, bo był pierwszy dzieckiem w rodzinie, więc wypieszczony- rozpieszczony przez wszytskich. Wiec bezapelacyjnie rodzeństwo mu potrzebne od zaraz !!!!

andrzelika witam Cie serdecznie i tutaj :-D i wierze ze uda sie nam tym razem :tak::-) i wszystkie dotrwamy do listopada,na pewno :-)
Ja takze nie jestem jedynaczka a raczej z wielodzietnej rodziny :-) i nigdy sie nam nie nudzilo w domu :-D zawsze bylo glosnio i ruchliwie :-) i dlatego tez bym chciala miec przynajmniej 2 dzieciaczkow :tak::-)

Andrzelika podziwiam cię bardzo bardzo. Ja jestem po jednym poronieniu i teraz tak schizuje ze sama mam siebie dość. Niestety choć nie mam podstaw wciąż jestem przekonana o najgorszym. Ale mam wizytę w piątek i moze wreszcie trochę wyluzuje bądź sie załamie.

Ja mam siostrę i strasznie sie z tego powodu cieszę , wiec tez będę sie starała o dwoje maluchów.

Witajcie kobietki!
Madzia737-witaj!
andrzelika, witaj! to jestesmy juz trzy z ccp, Ssabrinaa, ty i ja! Fajnie!

Ja mam dwoch braci i dwie siostry, wszyscy starsi. Najstarsza siostra ma 48 lat :) Dlatego ja przez swoje dziecinstwo tez wychowywalam się prawie jak jedynak

Dzis wylazla mi opryszczka, świetnie..... zła jestem
Czuję się ok tylko piersi mam juz o 2 rozmiary większe, oj nie wiem jak to dalej będzie wyglądać.

Ja tez jestem jednak za wczesniejszym usg, przynajmniej w 6tc, mozna wykryc dużo więcej niz tylko pozamaciczną, to jest wazne

Emy pamietam jak zaraz po tym jak sie dowiedzialam o fasolince to tez dostalam opryszczki i nie wiedzialam jak sie tego pozbyc :oo2: smarowalam kremem zeby nawilzac i zeby mi zabardzo nie wysychala bo potem pekala mi i krew sie lala ehh ale po paru dniach juz mialam po wszystkim,obys tez sie tego szybko pozbyla :tak:

Ja jeszcze niewiedzac o ciąży stosowałam maści przeciwgrzybiczne i poźniej kilka razy nim sie doczytalam ze nie wolno mi ich urzywac zwłaszcza w piwerwszym trymestrze ciąży :( Najgorzej jest jak sie przyplącze tekie cholerstwo które nie wiadomo czym leczyć.
Musialam sie przerzucic na stosowanie tego czym smaruje Mackowi pupe :P Alantan Plus, bo bardzo ladnie nawilża skórę popękaną po uczuleniu. Co prawda lecze sie do tej pory juz miesiac w sumie, powoli ale do przodu, bo jest coraz lepiej ;)

Uzywam alantanu też w miejscach intymnych bo po Luteinie dopochwowej mam bardzo sucho tam -istna pustynia, a co za tym idzie latwo o otarcia :dry:

reklama
Hej dziewczyny, ja dzisiaj tylko na chwilkę, ogólnie mało czasu mam. A, że jest dużo do czytania, to przejrzałam, witam wszystkie i zaraz lecę obiad szykować ;)
Miałam dzisiaj koszmar o poronieniu, po prostu coś strasznego, strasznie się przeraziłam rano. I najlepsze było to, że miałam dzisiaj wizytę u lekarza i we śnie też to wiedziałam. Ale to mi musi mocno na głowę wchodzić... :szok:
Pozdrawiam wszystkie, trzymajcie się ciepło i do zobaczenia jutro :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry