Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chłopaki dały mi pospać, bo to był ostatni raz na jakiś czas kiedy mogłam spać jednym cięgiem 12 godzin...;-) Wstałam i ...Dostałam takich mdłości jak na początku ciąży i zwymiotowałam niczym
Nie mam pojęcia czemu, bo nic wczoraj nie jadłam co mogłoby mi zaszkodzić. Teraz już mi lepiej...
Mam nadzieję, że chciała mi w ten sposób dać znać, że sobie jutro świetnie poradzimy...Ja spałam dzisiaj bardzo dobrze, do 10.00Chłopaki dały mi pospać, bo to był ostatni raz na jakiś czas kiedy mogłam spać jednym cięgiem 12 godzin...;-) Wstałam i ...Dostałam takich mdłości jak na początku ciąży i zwymiotowałam niczym
Nie mam pojęcia czemu, bo nic wczoraj nie jadłam co mogłoby mi zaszkodzić. Teraz już mi lepiej...
Poza tym śniła mi się moja córa, machała nóżkami, miała takie słodkie stópki gołe i uśmiechała się cały czas do mnie, taka pyzata byłaMam nadzieję, że chciała mi w ten sposób dać znać, że sobie jutro świetnie poradzimy...
Alfa U nas też jest zakaz odwiedzin z dziećmi na patologii i położnictwie...Ja już synkowi wytłumaczyłam, że przez te parę dni tylko przez tel będziemy rozmawiać, ale on nie pierwszy raz zostaje beze mnie więc myślę, że nie będzie problemu. Co innego taki Maluszek jak Twój...Szkoda, że pogoda taka zimowa już jest, bo mogłabyś wyjść poza oddział żeby się z nim zobaczyć...
lillydelux Fajnie, że wpadłaś bo faktycznie coraz mniej się nas robi, ale to zrozumiałe...
Dziewczyny! Do której mogę pisać jutro esy ze szpitala? Bo akurat wpisałam sobie do telefonu numery julieet, Goli i onanany...A one wszystkie rozpakowane i mogą nie mieć czasu zajrzeć na forum...Która z Was jeszcze jutro się nie wybiera na porodówkę a będzie zaglądać na forum???;-)

Kachutka współczuje porannych mdłości, może to na tle nerwowym? w sensie ze stresu? no Ty musisz dzisiaj być Królową w domu. Trzymamy kciuki za Ciebie i Malutką. a o której masz sie jutro zameldować w szpitalu?