Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też żadnych objawów nie miałam, w sobotę w południe byłam na KTG uprzedzono mnie że we wtorek środę wezmą mnie na test OTC bo nic się nie rusza(rozwarcie dwa palce ok dwóch tygodni) a o 23:55 odeszły mi w domku wodyCześć Dziewczynki (zwłaszcza te oczekujące)))
Ja też wciąż zero objawów, maluszkowi jest w moim brzuszku wyjątkowo dobrze, chociaż ciasno-dziwie mu się :-)
Mi położna kazała przyjść dopiero za tydzień w piątek, jak będę po terminie!!!!![]()
Chyba rozpakuje sie jako ostatnia na BB![]()

Trzymam za Was kciukasy!!!
Ale najważniejsze jest dla mnie by jadła i nie była głodna! Teraz sobie śpi, zaraz będzie karmienie. 
No to całe szczęścieBryszka, trochę się wyprostowało, przyznał się do tchórzostwa i że spanikował. Teraz jest ze mną cały czas, stara się, pomaga i chyba naprawdę kocha to dziecko, jednak nie chcę chwalić, żeby nie przechwalić. To nie jest zły człowiek, tylko trochę za bardzo się pogubił, a poza tym rodzina ma na niego baardzo duży wpływ w tej kwestii i to niekoniecznie pozytywny...
anus ja na pępek mam kupiony tribactic - odpowiednik octaniseptu tylko zdecydowanie tańszy, a kilka mam z niego korzystało i twierdzą, że jest ok.
Niuniunia gratulacje!
To kto jeszcze został?
Sara, anus, patusia82, no i ja oczywiście :-) Kto jeszcze?