angie 

super! wielkie gratulacje dla pierszego zebola dugo wyczekiwanego
My nadal szczerbatkujemy
Moze pod choinke dostaniemy zabka
Poki co juz od miesiaca dziaslo rozpulchnione tez pod lewa jedynką - widac biale pod spodem i na tym koniec.... Ale mlody ani sie nie slini, ani tez go nie boli to dziaslo... wiec pewnie jeszcze poczekamy.
gola juz od jakiegos czasu wspominalas o zlym samopoczuciu? A ja mialam ci sie pytac czy w waszej rodzinie nie wystepuja jakies choroby: tarczycy, cukrzycy, cokolwiek ;-) Tak pytam bo i moje samopoczucie sie bardzo pogorszylo w ost. 3 msc. jak wam pisalam na zamknietym. Poki co mam na celowniku tarczyce bo moja mama i babaci na to choruja, a wlasnie sie dowiedzialam ze czasem jest tak ze po roku od narodzin dziecka tarczyca lubi sie uaktywniac :-( Moze i tobie warto byloby posc z tym do lekarza? ;-) Dlugo myslalam ze jestem przemeczona, ale juz w to nie wierze ze to jedyny powod...
Zdrowka dla chorowitkow! Za duzo Was choruje kochane! I dzieciakow oczywiscie
Kubusiowi tez wrocil lekki kaszel. Zobaczymy czy do wtorku cos sie zmieni - wtedy planowo szczepienie.
No a dzis czekamy na kolejnych Mikołajów z paczuszkami
zrobilam ciasto z galaretka i karpatke - po raz pierwszy w zyciu
Zrobie jeszcze salatke dla gosci ;-)

super! wielkie gratulacje dla pierszego zebola dugo wyczekiwanego
My nadal szczerbatkujemy
Moze pod choinke dostaniemy zabka
Poki co juz od miesiaca dziaslo rozpulchnione tez pod lewa jedynką - widac biale pod spodem i na tym koniec.... Ale mlody ani sie nie slini, ani tez go nie boli to dziaslo... wiec pewnie jeszcze poczekamy.gola juz od jakiegos czasu wspominalas o zlym samopoczuciu? A ja mialam ci sie pytac czy w waszej rodzinie nie wystepuja jakies choroby: tarczycy, cukrzycy, cokolwiek ;-) Tak pytam bo i moje samopoczucie sie bardzo pogorszylo w ost. 3 msc. jak wam pisalam na zamknietym. Poki co mam na celowniku tarczyce bo moja mama i babaci na to choruja, a wlasnie sie dowiedzialam ze czasem jest tak ze po roku od narodzin dziecka tarczyca lubi sie uaktywniac :-( Moze i tobie warto byloby posc z tym do lekarza? ;-) Dlugo myslalam ze jestem przemeczona, ale juz w to nie wierze ze to jedyny powod...
Zdrowka dla chorowitkow! Za duzo Was choruje kochane! I dzieciakow oczywiscie

Kubusiowi tez wrocil lekki kaszel. Zobaczymy czy do wtorku cos sie zmieni - wtedy planowo szczepienie.
No a dzis czekamy na kolejnych Mikołajów z paczuszkami
zrobilam ciasto z galaretka i karpatke - po raz pierwszy w zyciu
Zrobie jeszcze salatke dla gosci ;-)
Nocka okropna!!! :-( Mia niespokojna w nocy, niespokojna w dzien. Teraz ma drzemke, a juz sie przebudzila z placzem raz! :-( W nocy wstawalam z 5-6 razy, bo byl ryk. :-( Jestem doslownie zmasakrowana! :-(
).
I dodatkowo chyba zwrócił butlę mlesia którą wypił przed snem. Biedak namęczył się strasznie, płakałam jak tak chlustał, chyba całą zawartość żołądka oddał na prześcieradło... Dziś lepiej, chyba zapomniał. Dobrze, że maluszki tak szybko zapominają.