reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

ja dostalam chuste tkana od kolezanki, wynoszona i mieciutka, mam nadzieje,ze ogarne temat, bo w najblizszej okolicy trudno o doradce :/ na razie oswajam termat na youtubie ;) ale w przyszlym tygodniu chyba podejme wyzwanie :D

reklama
mój waży 4300 g lub trochę więcej. zakładam mu na dzień te najmniejsze. nie ma ogólnie problemu. nóżki ma już takie całkiem zgrabnie obrośnięte tłuszczykiem

Kupka!! Udało się! Mam nadzieje ze pomogła zmiana mleczka i ze teraz będzie ok.
Ja prasuje bo ktoś, gdzieś tak powiedział ze niby trzeba, a ja się nigdy nie zastanawiałam czy to prawda. A prasować będę aż mi się znudzi pewnie :p.
Kiniasw a jak u Was z ta kupką?

nana8 robil od wczoraj po kilka bobkow z placzem w nocy nie spal prawie wogole ... okolo 2 popoludniu zrobil juz prawie normalna i spi juz 4 godz biedaczek maly ... a jeszcze chyba wyszly mu potowki :-( bo ma pelno chrostek z bialym plynem na brzuszku i nozkach

reklama
moja też ma na policzkach, położna mówiła że samo przejdzie
za to dziś prawie nie spała, tylko krótkie drzemki sobie robiła, i marudna była, teraz też spi i co chwilę oczka otwiera i się denerwuje
dlatego ja też już ledwo żyje

Do góry