reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowa Mama u ginekologa:)

Mam nadzieję że już lepiej, sama niewielką poprawę odczuwam. Napór na pęcherz już mniejszy, pieczenie też nieznaczne, ale licze na to że w przyszłym tygodniu wyniki będą lepsze. Więc się staram nie zamartwiać za wczasu.

reklama
Kurcze, jak nie góra to nam dół dokucza..Gdyby nie ciąża, człowiek nie przejmowałby się tak. Ja wciąż zasmarkana i do tego rzucio mi się na gardło tak, że mówię jakbym paliła paczkę papierosów dziennie ( a nadmieniam, że nie palę:).
Łudzę się, że do środy mi przejdzie, bo co to za wakacje, gdy pogadać nawet nie mozna ;0
Nara

Co do grzybicy to ja pewnie mam taką skłonność bo zawsze obfite upławy miałam i lubiło czasem coś się przyplątać. A teraz mam maść do stosowania dla obojga, a jeżeli to nie pomoże to mówił o zrobieniu posiewu czy nie jest to wywołane jakąś bakterią. Obaczymy........ Pieczenie już mniejsze, ale czasem odczuwalne, wrr..

Cholerne choróbska. Nękają nas jakby ciązyh było mało ;)
Czy przed grzybicą można zastosować jakąś pomocną profilaktykę, która wg Was naprawdę pomaga?
Trochę obawiam się, że na wakacjach, taplając się czasem w basenie (czego zamierzam unikać, ale same wiecie...) mogę coś złapać. A co to za odpoczyanek z chorobą, prawda?
Czy np. jogurty naturalne i stosowanie dobrego płynu do higieny intymnej wystarczy? jakie jest Wasze zdanie?

Wydaje się że pogoda się poprawia więc może i nasze zdrówko też się polepszy. Na pewno będzie lepiej, trzeba być dobrej myśli.
Pola tylko życzyć Ci udanego wyjazdu, wypocznij za wszystkie czasy, za mnie też możesz hihi...

Nie mam pojęcia, u mnie to nie wystarcza- ani jogurcik ani płyny chyba że używam niewłaściwego może trzeba zmienić ::), a co profilaktycznie nie wiem. Jak dowiedziałam się o problemach z moczem to lekarz od razu kazał mi brać kapsułki dopochwowe aby zapobiec grzybicy, jednak to nie pomogło i tak się przyplątało dziadostwo, wrrrr...

ja rowniez zycze wszystkiego naj i oby wszystkie doleglwosci minely jak najszybciej :D

pola udanego wyjazdu i duzo duzo wypoczynku zycze :)

dorotak dobrze ze sie lepiej czujesz super teraz moze byc juz tylko lepiej ;)

pozdrawiam :D

dorotak u mnie to samo teraz jade na czopkach ;)

i tez nie bardzo wiem jak mozna sie zabezpieczyc po prostu zawsze musi byc cos ::) a z racji tego ze teraz jestesmy tam bardzo wrazliwe to zawsze cos :-[

mi tez nie pomaga jogurt czy plyn do higieny intymnej po prostu sie przyczepilo :)

reklama
Dokładnie, moja szwagierka też zawsze miała z tym problem i nawet razem z szwagrem cuda biorą, ale i tak lubi się nawracać, po prostu jakieś skłoności do tego już są.
Ja w poprzedniej ciąży miałam raz i brałam czopki, ale to nie to co teraz przy tym zapaleniu ::)

Do góry