Sharley
Fanka BB :)
A da sieDziewczyny a co do tej drożności to da się to zrobić na NFZ i ewentualnie skierowanie musi być na to od kogo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A da sieDziewczyny a co do tej drożności to da się to zrobić na NFZ i ewentualnie skierowanie musi być na to od kogo?
Ja dostałam skierowanie od lekarza do którego chodzę raz na rok na przegląd i cytologię.Dziewczyny a co do yej drożności to da się to zrobić na NFZ i ewentualnie skierowanie musi być na to od kogo?
Takie historie uwielbiamWłaśnie nie mam pojęcia bo jak poprzedni cykl się spierniczył i skrócił z 31 dni do 25, to w tym się obraziłam i nie robiłam żadnych testów, ani monitoringu ani nic. Wychodzi że musiała być bardzo wcześnie a zwykle była w około 20 dc. Ja nie wiem, wychodzi na to że jestem stara a wcale nie znam swojego organizmualbo że to serio loteria. Ale bardzo dziękuję dziewczyny
jutro pewnie sprawdzę betę.
Ale Ci zazdrosze tej Madery!Dziękuję
Lecimy najpierw do Lizbony, a później na Madere))
Kiedyś w ogóle nie miałam problemów z lataniem i tak w pewnym momencie mi się jakieś stracholęki odpaliłyuwielbiam podróżować, więc co chwila się z tym mierze, ale jest to dla mnie najgorszy moment urlopu. Muszę się na terapię wybrać, ale przez te starania już tyle kasy poszło na diagnostykę, to terapeuta ciągle spada na dalszy plan. Eh, a wy macie leki przed lataniem? Może macie jakieś dobre spodoby na radzenie sobie z tym?
Dziewczyny co sadzicie/jakie macie doświadczenia z Fertistim w saszetkach? Rozważam stosować i mój mąż też, bo jest wersja dla facetów od przyszłego cyklu gdyby ten był stratny. Jakieś dostrzegliście zmiany w organizmie
Bożu... Jakie piękne krechy
Okej dzięki.Ja dostałam skierowanie od lekarza do którego chodzę raz na rok na przegląd i cytologię.