babielato_
Fanka BB :)
Jaka temperaturę masz przy owulacji? Mogę też źle ja mierzyćRaczej nie, myślę, że jesteś przed. Będziesz mieć pewność jak tempka wzrośnie dwu lub 3 krotnie z tej niskiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka temperaturę masz przy owulacji? Mogę też źle ja mierzyćRaczej nie, myślę, że jesteś przed. Będziesz mieć pewność jak tempka wzrośnie dwu lub 3 krotnie z tej niskiej.
Dla mnie już rano na tym pinku było widać. Super!
tak się czasami zdarza, nie przejmuj się. Owulacja może jeszcze nadejść, warto sikac dalej na owulaki. No i jeżeli nie zaciagnęłas chłopa do łóżka wczoraj, to ja bym to zrobiła dzisiaj na wszelki wypadek na Twoim miejscuDziewczyny ja nie wiem chyba była owulacja. C**** wie zła jestem i temperatura i testy spadły.. dziś specjalnie prawie nic nie piłam i co jajco![]()
Tak dziś już czeka aż wrócę. Mówi że nie ma spaniatak się czasami zdarza, nie przejmuj się. Owulacja może jeszcze nadejść, warto sikac dalej na owulaki. No i jeżeli nie zaciagnęłas chłopa do łóżka wczoraj, to ja bym to zrobiła dzisiaj na wszelki wypadek na Twoim miejscu![]()
Nie wiem jak nadrobię te 20stron ale muszę najpierw napisać moją reakcję na Twoją wiadomość "ja pierdole"Dziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml![]()
Mierzyłam zaraz po przebudzeniu, zanim z łóżka wstałam. Przestałam mierzyć jakoś tydzień po pozytywnym teście. Jeszcze do pomiarów nie wróciłam.Ja nie wiem czy dobrze mierze temperaturę albo u mnie to się nie sprawdza ale zmian prawie nie ma. Mierzysz rano?
Dobrze że o tym wspomniałaś, bo natknęła się internecie na kobiet które po czasie patrzą na test i się nakręcają że to ciąża.ja generalnie jestem zadowolona. Raz tylko miałam mylne wrażenie, że coś przebija. Tylko je trzeba naprawdę wywalać po upływie określonego w ulotce czasu, bo po czasie mogą się pojawiać fałszywe cienie, i to takie jebitne. Żadnego oglądania facelle po czasie
Rozumiem. Mi te mierzenie nie wychodzi z ranaMierzyłam zaraz po przebudzeniu, zanim z łóżka wstałam. Przestałam mierzyć jakoś tydzień po pozytywnym teście. Jeszcze do pomiarów nie wróciłam.
ale to jak mierzysz jak nie rano?Rozumiem. Mi te mierzenie nie wychodzi z rana![]()
Dlaczego? Ja brałam termometr pod poduszkę, nastawiałam budzik. Jak zadzwonił mierzyłam i dopiero wstawałam. Mierzenie przestało mi wychodzić jakoś tuz przed pozytywnym testem bo budziłam się z okropnie pełnym pęcherzemRozumiem. Mi te mierzenie nie wychodzi z rana![]()