Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzilam z nim do rechabilitanta, ktory pokazal nam cwiczenia i gdymaly mial ze 2 msc to juz wszystko bylo okej, a pozniej nawet wyprzedzal rowiesnikow pod wzgledem sprawnosci - wiec tutaj nie martw sie, bo wszystko sobie wyćwiczycie .
:-) za dwa tyg do szczepienia a za 3 na bioderka.Narazie wszystko ok,chociaz mala się wygina trochę w S i ma szpotawe nóżki od urodzenia,Powinno samo się naprostować,ale jeśli nie to będą ćwiczenia.A my idziemy 15 grudnia na szczepienie czuje że będzie pisk :-)

My też niedawno zmieniliśmy przychodnię, mam nadzieję, że ta nowa będzie lepsza
Ja na razie tylko daję witaminę K, nie mam jeszcze nawet recepty na witaminę D, bo jak się dowiedziałam od położnej, nie ma teraz wizyt u pediatry "bez powodu". Mąż musi więc sam jechać po receptę a małego zważą mi dopiero pewnie na szczepieniu w 7 tygodniu życia.
Bylismy dzis u neurologa. Nie jest tak zle jak sie bałam. Natalka ma obnizone napiecie miesniowe, prawdopodobnie dlatego, ze była duza i miała mało miejsca w brzuszku:-(Ale tragedii nie ma. Główke ładnie trzyma i ma dobre, silne odruchy. Musimy tylko w domku cwiczyc na brzuszku i robic cwiczenia bierne kończyn. Mam nadzieje, ze pomoze!
Ale mamy zalecenie szczepionek tylko skojazonych, czyli powinnismy je dostac bezpłatnie, ale nie wiadomo czy nam przyznaja. Ktos wie jak to sie załatwia?
ale od pediatry mam skierowanie do poradni szczepień ochronnych (nawet nie wiedziałam że taka jest a są 2 w Krakowie) ze względu na zamartwicę okołoporodową i tam mają zdecydować czy dostaniemy za free te szczepionki czy nie. jak nie to sobie wykupimy i bedziemy szczepić w przychodni na osiedlu, jak dadzą no to w tej poradni oczywiście