Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
katerinka powinniscie dostac bez problemu te szczepienia z poradni przyszpitalnej ;-) Co prawda 3 latat temu, ale Maciek wtedy startowal z 5pkt Apgar w 1 minucie i skonczyl z 9 pkt apgar w 10 minucie po narodzinach, a to jest wazny wyznaczniok dla lekarza. Zamartwica sklasyfikowana raz powinna dac pelne uprawnienia do bezplatnego leczenia w tej poradni.
A nie wiem czy mi pisalas, czy chodzicie tam tylko na szczepienia czy takze do pediatry i rechabilitacji tam na Strzelecka? Bo jesli do pediatry bedziecie tez chodzic to moglby wam dac skierowanie na bezplatne USG bioder takze u nich w poradni i to od reki, bez czekania na termin.
wszystko przez to że sama zaczełam sie rozsypywać i co 2 dzień u lekarza jestem 
Ja na wizytę do lekarza we wtorek(4 tydz. zycia) a na pierwsze szczepienia dopiero w styczniu, bo tutaj szczepią od 2-giego miesiąca życia.
Dziewczyny szczepicie przeciwko rotawirusom???Bo tutaj to jest dodatkowo płatne i muszę zamówić i się zastanawiam...jestem bliższa żeby chyba zaszczepić...

To jest koszmar...nie życzę.
w sumie dużo i często nie je..