reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

Bryszka moja mała nie miała żadnych powikłań poszczepiennych :tak:
w razie gorączki można podać czopka przeciwgorączkowego,

reklama
mój miał tylko 37 i marudził dałam mu viburcol i był bardzo spokojny ogółem po szczepieniu słodko spał... a tak nic poza tym

helołłłłł Bryszunia Pola też po szczepieniu super, ale gdyby coś się u Was działo to czopek p/gorączce i jeśli np ńózia by spuchła to można altacetem posmarować

myśmy smarowali godzinę po altacetem tak zaleciła pielęgniarka żeby zapobiec no i nie miał, ani kropki, ani opuchlizny tylko mój miał te szczepienia na NFZ czyli w rączkę i 2 nóżki

andrzelika a czy to ma jakieś znaczenie szczepionki płatne czy na NFZ, my wszystkie szczepienia 5w1 przeciw WZBW mamy w nóżkę w udo tylko na gruźlicę w rękę w ramię i w tą rączkę do 6miesięcy nie powinno się szczepić innymi szczepionkami :tak:

mojemu małemu dali za jednym razem w rękę jedno udo i drugie czyli 3 naraz najgorsze to są te w udo

u nas I szczepienia też rozmieszczone 1xprawe udo, 1xlewe udo i 1xprawa rąsia bo w lewą był kłuty w szpitalu miał bąbelek jeszcze. a teraz przy II szczepieniu ( wykupionym) było tylko 1xprawe udo, i o ile tamte szczepienia przeszły bez śładu o tyle po tym mieliśmy stan podgorączkowy, zielone kupki i opuchniętą nóżkę :/

reklama
julianna u nas tak samo jak u ciebie że trzy razy , a mój właśnie to zwykłe bardzo dobrze przeszedł

Do góry