gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny 16 tydzień i zdarzają mi się bóle brzucha i przy tym skórcze takie jak na okres najbardziej odczuwalne w podbrzuszu czy to jest normalne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeważnie takie bóle pojawiają się przez to że rośnie macica i dzidziuśDziewczyny 16 tydzień i zdarzają mi się bóle brzucha i przy tym skórcze takie jak na okres najbardziej odczuwalne w podbrzuszu czy to jest normalne ?
Dziewczyny 16 tydzień i zdarzają mi się bóle brzucha i przy tym skórcze takie jak na okres najbardziej odczuwalne w podbrzuszu czy to jest normalne ?
GratulujęCześć dziewczyny. Mnie też dawno nie było. Miałam trochę problemów zdrowotnych ale powoli się wszystko normuje. My też po prenatalnych. Z USG i PAPPa wyszło wszystko ok i prawdopodobnie będzie czwarty chłopak[emoji85] Obecnie 15 tydzień i termin się przesunął z 23 na 20 listopada [emoji846] widzę, że nie jestem sama w czwartej ciąży[emoji7] pozdrawiam Wszystkie brzuchatki[emoji8]