Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie mam prenatalnego lekarz kazał zrobić zwykle usg z dzwoniłam do koleżanki która była w tamtym roku w ciąży i też nie robiła prenetalnegoGłupio to zabrzmi, ale czy wszystkie macie prenatalne usg i badanie z krwi? Bo ja już zglupialam. Umówiłam się właśnie I obejmuje samo usg. Dali mi termin 5.05, czyli to będzie 12+5. Nie za późno? To badanie z krwi też powinnam zrobić?
Tylko ja już mam w tym roku 34 lata, więc za rok miałabym darmowe. I lepiej zrobić. A ile masz lat? Ja w pierwszej ciąży (27 lat jak urodziłam) robiłam tylko usg prenatalne.ja nie mam prenatalnego lekarz kazał zrobić zwykle usg z dzwoniłam do koleżanki która była w tamtym roku w ciąży i też nie robiła prenetalnego
Nie za późno. Jest czas do 14tc. Na badanie z krwi może skierować Cię właśnie lekarz na tym usg prenatalnym więc spokojnie.Głupio to zabrzmi, ale czy wszystkie macie prenatalne usg i badanie z krwi? Bo ja już zglupialam. Umówiłam się właśnie I obejmuje samo usg. Dali mi termin 5.05, czyli to będzie 12+5. Nie za późno? To badanie z krwi też powinnam zrobić?
To podziwiam bo ja jednak wolę mieć ten komplet badań zwłaszcza, że prenatalne są jednymi z ważniejszych badań w ciąży..ja nie mam prenatalnego lekarz kazał zrobić zwykle usg z dzwoniłam do koleżanki która była w tamtym roku w ciąży i też nie robiła prenetalnego
Dziękuję.To podziwiam bo ja jednak wolę mieć ten komplet badań zwłaszcza, że prenatalne są jednymi z ważniejszych badań w ciąży..