Mag...
Fanka BB :)
o widzisz bo ja z opóźnieniem. Jak zwykle wstaje ostatnia hahahTak tak, już wiem.[emoji3526] Wcześniej był temat prywatnego i jakoś tak powiązałam że to lista. Już mi dziewczyny wyjaśniły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
o widzisz bo ja z opóźnieniem. Jak zwykle wstaje ostatnia hahahTak tak, już wiem.[emoji3526] Wcześniej był temat prywatnego i jakoś tak powiązałam że to lista. Już mi dziewczyny wyjaśniły.
zapisujeTo ja też Marta![]()
Ja mialam dwie imprezy urodzinowe - 3 latka Syna (6 i 7 marzec ) wpadło jakieś wino i piwo smakowe i nieszczęsne fajkiJa miałam dostac okres w poniedziałek.4 dni później W czwartek zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Cały piątek i sobotę miałam mocno zajete.. oczywiście jak w poniedziałek zrobiłam betę i wyszła pozytywna to miałam wyrzuty sumienia no ale
.. lekarz powiedział ze to nie powinno wpłynąć na ciążę bo przecież na początku malo kto wie że w niej jest Xd
Ja wlasnie zrobiłam sobie koktajl jak mi poleciła jedna z was i super się czuję. Narazie żadnych mdłości. Oby tak dalejJa jeszcze zrobiłam świeży sok z owoców. Jak całego owoca nie zjem to sok bardzo mi podszedł. Ja to na śniadanie chałkę dżemem zjem tylko.
Ja też cały czas korzystam z jej przepisówmy dzis mamy salatke z surowych warzyw (taka na salacie, wiec to jest salatka a nie surowka) z resztka pieczeni ze swiat i krem z kalafiora
Nie wiem czy znacie, ale uwielbiam blog kulinarny Aniagotuje. Ma takie normalne prepisy z normalnych skladnikow. Jej krem z kalafiora serio polecam.![]()
Ja mam różnicę 12 dni i wg mnie nie powinna aż taka być ale kompletnie się tym nie przejmujęU mnie niby tak samo, a ciaza mlodsza o 6 dni. Nie stresuj sie. Chyba z polowa dziewczyn tutaj ma ciaze mlodsza o tydzien.![]()
U mnie na ostatnim USG ta sama Pani doktor zmierzyła z jednej strony na 11+1 a z drugiej na 10+5. Więc już wyszły 3 dni różnicy na tym samym sprzęcie w tym samym momencieJa mam różnicę 12 dni i wg mnie nie powinna aż taka być ale kompletnie się tym nie przejmujęjeśli kropek jest za malutki to nadrobi. Najważniejsze to dbać o siebie i się nie przejmować
![]()
U mnie tak samo, 5 ciąża, 2 dzieci i 2 poronienia.Witam. Ja również dołączam do listopadowych mam. Jest to moja 5 ciąża. Mam 2 dzieci i 2 poronienia (7 i 12 tydzień). Aktualnie 7+4. Teraz na lekach, acard, duphaston 3x1 i heparyna. Byłam wczoraj u innego lekarza i zwiększył mi dawke duphaston do 3x2 tabletki i kazał przyjść za 3 tygodnie. Czy któraś z Was brała takie wysokie dawki tego leku?