PięknieDziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie
No a za 3 tyg będę się pakować powoli bo przy moim szczęściu to nic nie wiadomoZaraz zacznę 33 tydzien
reklama
Olka1987
Fanka BB :)
Ślicznie to wyglądaDziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie
No a za 3 tyg będę się pakować powoli bo przy moim szczęściu to nic nie wiadomoZaraz zacznę 33 tydzien
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Kurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
Unficzka
Też mam duże wątpliwości, myślę jeszcze nad ściąganiem i podawaniem w butelce...Kurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
MiśZielinka
O mamo jak pięknieDziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie
Strasznie dużo z tym pracy. Ja to podziwiam, że mamy wczesniaków tak dają radę.Też mam duże wątpliwości, myślę jeszcze nad ściąganiem i podawaniem w butelce...
Każda kobieta musi robić to w zgodzie ze sobą. Nie ma nic złego w tym że nie czujesz się na siłach i podasz mm. Ja też jak musiałam być na diecie eliminacyjnej to się poddałam po 8 mscm Teraz mam nadzieję że alergie nas ominą, bo bym sobie pokarmiła do 2 roku życia i szczerze to z czysto z egoistycznych pobudek, a przy okazji dziecko skorzysta na zdrowie. Ja uwielbiam wygląd moich cycków podczas karmieniaKurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
Szczęśliwakobieta
DziękujePięknieskąd królik? Świetny
![]()
reklama
Szczęśliwakobieta
DziękujeŚlicznie to wyglądaja z wyprawka nadal w lesie ale dopiero 28tc więc jeszcze mam chwilę
ja w sobotę wizyta żeby skontrolować szyjkę i oby się już nie skracala..