Ja.mama
Fanka BB :)
Gratulacje kochanaDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Gratulacje kochanaDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
Gratulacje, super wieściDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
GratulacjeDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
Jak szybko ta cała akcja przebiegła !A ja już z synkiem Kubusiem
Dziś o 1:30 urodziłam SN.
Założenie balonika: 20:00
Wypadnięcie balonika: 22:30
Pierwsze skurcze: 23:00
Bez oksytocyny
o 01:30 miałam już małego przy sobie
Było ciężko na ostatniej prostej, ale wiedziałam ze muszę i ze będzie warto!![]()
GratulacjeAlicja jest już z nami. 3170g 53 cm SN 6:36
Ogrom gratulacji !!!! Ale się pięknie dzieciaczki rodząDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
GratulacjeDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
Gratulacje!!!! Szybka akcja. Odpoczywajcie!Dzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
gratuluję! Ale cudnieDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()
Super, zazdroszczę tempaDzisiaj w nocy urodziłam. Po północy obudziły mnie skurcze, od razu co 5 minut, o 1 byłam w szpitalu, o 3:45 miałam synka na brzuchu. Bardzo szybka akcja. 55cm i 3310g.![]()