Ja zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddajęDziewczyny tydzień temu beta sobota 7.01 pon 55.55 a w tą sobotę 2 marca beta 1066. Jest sens powtarzać dzisiaj??
reklama
madziulka_91
Fanka BB :)
Powodzenia ❤To już dziś moja wizyta stresuje się bardziej niż przed dentysta serio... mam na 9.40 i mąż urwie się z pracy żeby mnie zawieźć. Dobrze ze będzie jak wyjdę od lekarzabo nie wiem czego się spodziewać.
Dziewczyny jak piszecie np 7 tydzień to macie na myśli 6+ dzien ?
Dodam tylko, że dzisiaj mam już wyraźnie większe piersi, także jakiś objaw ciąży faktycznie jestJa zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddajęmam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety
zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementow
![]()
Ja dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górkiDobrze Cię tu widzieć
Trzymam kciuki!
Ja też spanikowana. Dzisiaj zrobiłam trzecią betę, denerwuję się bardziej niż przed obroną magisterki![]()
madziulka_91
Wiesz co ja kupiłam sobie suplementy jak tylko wyszły mi 2 kreski na teście i wybiore je do wizyty u lekarza, jak mi gin zmieni na inne to bede brac inne. Teraz kupiłam Omega Med Optima Start mają to co powinny w składzie wiec raczej nie zaszkodząJa zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddajęmam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety
zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementow
![]()
Papatk_a
Ja tez dziś myślałam o 3 becie , albo chociaz o siknięciu na test. Nie czuje sie w ciąży i jakoś nie dowierzam jeszcze że faktycznie w niej jestem tym bardziej że w sumie to nie mam żadnych objawów.
Też miałam lecieć na betę ale źle się czułam rano, całą noc nie spałam , ale mając test w domu wysikalam ostatni
madziulka_91
Trzymam kciukiJa dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górki![]()
Avy
Daj znać jak będą wynikiJa dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górki![]()
U mnie trzecia beta była najgorsza
dzisiaj też kupię ten zestawikWiesz co ja kupiłam sobie suplementy jak tylko wyszły mi 2 kreski na teście i wybiore je do wizyty u lekarza, jak mi gin zmieni na inne to bede brac inne. Teraz kupiłam Omega Med Optima Start mają to co powinny w składzie wiec raczej nie zaszkodzą![]()
reklama
ExtraDaj znać jak będą wyniki
U mnie trzecia beta była najgorszaDo pierwszej podchodziłam z myślą, że pewnie znowu się nie udało. Do drugiej, że pewnie znowu biochem. A teraz już trochę nadzieje się rozbudziły, więc stres ogromny. Ale mam wyniki, przyrost prawidłowy.