reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Margarita, Aschlee, M@linka to moja rodzina i to jest najgorsze :-( Aż mnie dusi od środka, że ktoś nam tak źle życzy....Tak się cieszyłam, a tak się teraz boję. Macie rację kochane. Ja to wszystko wiem, a łzy i tak płyną....mąż mówi, że musimy się cieszyć z tego maleństwa ze zdwojoną siłą, na przekór wszystkim i wszystkiemu. I on też ma racje. Też to wiem, tylko te łzy ciągle płyną....

Margarita brak słów na to, co piszesz o tych ludziach w pracy....nie umiem zrozumieć takich osób. Nie chcę nawet....Przecież dzieciątko to szczęście! Świat się kończy :-( Dziękuję za dobre słowa. Wyję jak dziecko....śmieszne, wiem. Ale od obcych mi ludzi dostaję tyle wsparcia....dziękuję!

Aschlee
ja też tego nie rozumiem. Najgorszemu wrogowi nie życzę źle,...ehhh....

M@linko widzisz, takie już jest to moje życie. Choćby nie wiem ile się człowiek starał trafi się ktoś, komu nie dogodzę...Staram się nie martwić, tylko mi smutno tak strasznie :-(

Cieszę się,że jesteście....nawet nie wiecie jak bardzo :huh:

Magda wiesz niestety tak to jest ze teraz czesto rodzina jest wlasnie taka zawistna :( maz ma racje powinniscie sie cieszyc ze zdwojana sila i niech ich ta zazdrosc zzera dalej...Wy macie byc szczesliwi i Wasze dzieciaczki :tak: to jest najwazniejsze a reszta niech gada co chce

Magda wiem że to boli jesteś mądra kobitka i dasz rade to że oni są jacy są to ty tego nie zmienisz a popłakać też nieraz trzeba bo wszystko z siebie z tymi łzami wyżucisz i będziesz miała siłe. A tak wogule kobitki jesteśmy w stanie błogosławionym i płakać nam wolno bo przeciesz hormony szaleją. Dzieci to największe szczęście i nic nikomu do naszego szczęścia.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie! Bardzo cenię sobie takie miejsca jak to. Znamy się niby tak krótko, a dajecie mi niesamowity spokój wewnętrzny. Taki mój azyl w tym wszystkim, co trudne.

Najsmutniejsze jest to,że nie mam tak na prawdę z kim dzielić swojej radości....narzekać też mi nie wolno, bo przecież taaaakaaa ciąża nie może być łatwa i dobrze o tym wiedziałam. Czuję się jak jakaś trędowata....

Magda zawsze do usług:-)

Dzisiaj na dworze jakiś obcy kot za mną łaził i odrazu mi się przypomniało co pisałyscie o kotach:-D. Ja w łóżeczku już grzecznie leże i oczy mi sie zamykają ale chłopaki jeszcze się myją

Madzia spokojnie:* wiem z ciężko ale ja wychodzę z założenia że jak ludzie maja czas o tobie gadać i chęć tzn ze maja bardzo smutne własne życie. narzekaj do woli tutaj :* choć bardzo bym się cieszyła jak byś nie miała ku temu powodu.

ja osobicie jestem po rozwodzie i teraz mam drugiego męża. to że mieliśmy ślub cywilny nie wystarczyło usłyszałam ze wyszłam za niego dla kasy ..jak mój mąż to słyszy to jak dobry żart ;) bo żeby do czegoś dojść to ciągle na kredycie ciągle słyszałam różne plotki na swój temat najpierw ze mąż się ze mną rozwiodl bo się puszczałam i z innym w ciąże zaszłam z drugiej zaś strony ze dzieci mieć nie mogłam marzyłam żeby tym wszystkim wrednym babom utrzeć nosa ale coraz to nowsze informacje do mnie docierały...naprawdę ludzie potrafią skrzywdzić słowem...

teraz o naszym szczęściu tylko najbliżsi wiedzą wbrew uciesze plotkar które znów by miały używkę ze coś tam...

trzymam za ciebie kciuki bo wiem ze nigdzie takich "życzliwych" nie brakuje :(

reklama
Magda podziwiam Cię za odwagę, i przykro że pozwalasz komukolwiek wpływać na Twoje emocje. To Twoje życie, Twoje ciało, Twoje dziecko. A jak ktoś ma do powiedzenia coś przykrego to niech najlepiej zachowa to dla siebie, Takim osobom nawet nie warto nic tłumaczyć, bo i tak nie zajarzą...
Nie daj się zdołować!! Buziaki :*

Do góry