reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
M@linka jasne ja żyłam tak 9 lat i miałam 2 dzieci wrrrrr denerwują mnie takie komentarze szlak trafia i krew zalewa brak słów
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Margarita, Aschlee, M@linka to moja rodzina i to jest najgorsze :-( Aż mnie dusi od środka, że ktoś nam tak źle życzy....Tak się cieszyłam, a tak się teraz boję. Macie rację kochane. Ja to wszystko wiem, a łzy i tak płyną....mąż mówi, że musimy się cieszyć z tego maleństwa ze zdwojoną siłą, na przekór wszystkim i wszystkiemu. I on też ma racje. Też to wiem, tylko te łzy ciągle płyną....
Margarita brak słów na to, co piszesz o tych ludziach w pracy....nie umiem zrozumieć takich osób. Nie chcę nawet....Przecież dzieciątko to szczęście! Świat się kończy :-( Dziękuję za dobre słowa. Wyję jak dziecko....śmieszne, wiem. Ale od obcych mi ludzi dostaję tyle wsparcia....dziękuję!
Aschlee ja też tego nie rozumiem. Najgorszemu wrogowi nie życzę źle,...ehhh....
M@linko widzisz, takie już jest to moje życie. Choćby nie wiem ile się człowiek starał trafi się ktoś, komu nie dogodzę...Staram się nie martwić, tylko mi smutno tak strasznie :-(
Cieszę się,że jesteście....nawet nie wiecie jak bardzo
Margarita brak słów na to, co piszesz o tych ludziach w pracy....nie umiem zrozumieć takich osób. Nie chcę nawet....Przecież dzieciątko to szczęście! Świat się kończy :-( Dziękuję za dobre słowa. Wyję jak dziecko....śmieszne, wiem. Ale od obcych mi ludzi dostaję tyle wsparcia....dziękuję!
Aschlee ja też tego nie rozumiem. Najgorszemu wrogowi nie życzę źle,...ehhh....
M@linko widzisz, takie już jest to moje życie. Choćby nie wiem ile się człowiek starał trafi się ktoś, komu nie dogodzę...Staram się nie martwić, tylko mi smutno tak strasznie :-(
Cieszę się,że jesteście....nawet nie wiecie jak bardzo

Magda wiesz niestety tak to jest ze teraz czesto rodzina jest wlasnie taka zawistna
maz ma racje powinniscie sie cieszyc ze zdwojana sila i niech ich ta zazdrosc zzera dalej...Wy macie byc szczesliwi i Wasze dzieciaczki
to jest najwazniejsze a reszta niech gada co chce

Jadźka
mama 2 synów
Magda wiem że to boli jesteś mądra kobitka i dasz rade to że oni są jacy są to ty tego nie zmienisz a popłakać też nieraz trzeba bo wszystko z siebie z tymi łzami wyżucisz i będziesz miała siłe. A tak wogule kobitki jesteśmy w stanie błogosławionym i płakać nam wolno bo przeciesz hormony szaleją. Dzieci to największe szczęście i nic nikomu do naszego szczęścia.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie! Bardzo cenię sobie takie miejsca jak to. Znamy się niby tak krótko, a dajecie mi niesamowity spokój wewnętrzny. Taki mój azyl w tym wszystkim, co trudne.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Najsmutniejsze jest to,że nie mam tak na prawdę z kim dzielić swojej radości....narzekać też mi nie wolno, bo przecież taaaakaaa ciąża nie może być łatwa i dobrze o tym wiedziałam. Czuję się jak jakaś trędowata....
Jadźka
mama 2 synów
Magda zawsze do usług:-)
Dzisiaj na dworze jakiś obcy kot za mną łaził i odrazu mi się przypomniało co pisałyscie o kotach
. Ja w łóżeczku już grzecznie leże i oczy mi sie zamykają ale chłopaki jeszcze się myją
Dzisiaj na dworze jakiś obcy kot za mną łaził i odrazu mi się przypomniało co pisałyscie o kotach

Madzia spokojnie:* wiem z ciężko ale ja wychodzę z założenia że jak ludzie maja czas o tobie gadać i chęć tzn ze maja bardzo smutne własne życie. narzekaj do woli tutaj :* choć bardzo bym się cieszyła jak byś nie miała ku temu powodu.
ja osobicie jestem po rozwodzie i teraz mam drugiego męża. to że mieliśmy ślub cywilny nie wystarczyło usłyszałam ze wyszłam za niego dla kasy ..jak mój mąż to słyszy to jak dobry żart
bo żeby do czegoś dojść to ciągle na kredycie ciągle słyszałam różne plotki na swój temat najpierw ze mąż się ze mną rozwiodl bo się puszczałam i z innym w ciąże zaszłam z drugiej zaś strony ze dzieci mieć nie mogłam marzyłam żeby tym wszystkim wrednym babom utrzeć nosa ale coraz to nowsze informacje do mnie docierały...naprawdę ludzie potrafią skrzywdzić słowem...
teraz o naszym szczęściu tylko najbliżsi wiedzą wbrew uciesze plotkar które znów by miały używkę ze coś tam...
trzymam za ciebie kciuki bo wiem ze nigdzie takich "życzliwych" nie brakuje
ja osobicie jestem po rozwodzie i teraz mam drugiego męża. to że mieliśmy ślub cywilny nie wystarczyło usłyszałam ze wyszłam za niego dla kasy ..jak mój mąż to słyszy to jak dobry żart
teraz o naszym szczęściu tylko najbliżsi wiedzą wbrew uciesze plotkar które znów by miały używkę ze coś tam...
trzymam za ciebie kciuki bo wiem ze nigdzie takich "życzliwych" nie brakuje
reklama
novaspace
Fanka BB :)
Magda podziwiam Cię za odwagę, i przykro że pozwalasz komukolwiek wpływać na Twoje emocje. To Twoje życie, Twoje ciało, Twoje dziecko. A jak ktoś ma do powiedzenia coś przykrego to niech najlepiej zachowa to dla siebie, Takim osobom nawet nie warto nic tłumaczyć, bo i tak nie zajarzą...
Nie daj się zdołować!! Buziaki :*
Nie daj się zdołować!! Buziaki :*