reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
cześć dziewczynki.

fajnie ze dziś z lepszymi humorami:)

malinka- mam nadzieje ze miałaś mimo wszystko spokojna noc

ja wczoraj miałam dziwna sytuacje siedzę przed tv a tu nagle jak mnie złapał taki dziwny ból , problem z oddychaniem i dziwne klucie ciężko w zasadzie zlokalizować gdzie jakby w okolicy żołądka. miejsca sobie znaleźć nie mogłam ale w końcu ustalo. teraz jeszcze sobie leżakuje bo od rana mnie męczą naprzemiennie mdłości i ból głowy :( aż mi się ciemno przed oczami robi:(

mąż mi mówi chodz do lekarza ale co on mi powie ? jest pani w ciąży to normalny objaw? ;)

Dzień dobry :-)

Ja jak zawsze o tej porze w drodze do szkoły.

M@linka jak Zuzia? Zdrówka dla niej! Oby to nie było nic poważnego :huh:

Kochane,za wszystkie wizytujace trzymam mocno kciuki, a każdą pozdrawiam i życzę miłego dnia. :happy:

A czemu masz nie jesc pasztetu?
Ja mam jutro wizyte, a moja mama sie mnie wczoraj zapytala, czy aby w ciazy nie jestem, narazie nie przyznalam sie. Jak jutro bedzie ok na wizycie to powiem

reklama
chocolatequa właśnie przeczytałam:

Nie zaleca się spożywanie kupnych pasztetów kobietom w ciąży głównie z powodu produktów, które wchodzą w ich skład. Produkcja tych produktów spożywczych oparta jest na zmieszaniu ze sobą wielu gatunków mięs i są to przeważnie resztki pochodzące z innych produkcji mięsnych.

Poza tym pasztety kupne zawierają duże ilości środków konserwujących, które kobiety w ciąży nie powinny spożywać. Podobnie jest w przypadku tłuszczów zawartych w nadmiarze właśnie w kupnych pasztetach.

Znajdziemy w nich również wątróbkę, która jest niebezpieczna dla kobiet w ciąży. Zawiera ona Wit. A, której nadmiar wpływa niekorzystnie na rozwój nienarodzonego jeszcze dziecka.

Do góry