reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich "wyzywa" heheheh dobre określenie hehe a może przeoczyłam a kiedy jest trzecia dawka? nie mam książeczki przy sobie. Nie ma jakiejś stałej pory czy powodu, czytałam ze jak dzieci siusiają to czasami tak robią ale to ciężko wyłapać czy to to.ale potrafi tak ze trzy razy co 5-10 min, na początku było śmiesznie ale coś mi się wydaję że za często a lekarz dopiero za dwa tyg.
Natka ja wprowadziłam jak Ala była na cycku po 4miesiącu, zaczynałam za radą pediatry od warzywek, wczoraj było jabłuszko i smaaaaakowało:)

Betula za wygraną w totka to nam SPA stawia hehe oczywiscie kilkudniowe:)

Kamaa moja kuzynka ma taki problem z małym on już 3 lata skończył i cały czas wraca poza tym ponoć oczka są wtedy osłabione i robią mu się takie jakby" kaszaki" pod oczkiem a zaczęło się zaraz po urodzeniu bo już w szpitalu mu zakrapiali.

reklama
Witaj Kamisia fanie, ze o nas pamietasz ;)
NowaNatka tak samo, milo, ze wracasz co jakis czas ;) pamietam, ze mialas isc na wesele siostry (chyba) i ak bylo? jak dzidziulek to zniosl?
Ja karmie piersia i pokarmy zamierzam wprowadzic w 6mc zycia, zaczne od warzyw.

Demolka pewnie male sie cos przysnilo, dlatego tak plakala bidulka. Antek sie wzdryga jak cos go przestraszy i to nawet mala rzecz np zatrzask w jego body itp. ale za to robi dziwna mine jak robi kupe, tak sie skupia, az sie go boje czasem :D

Magmich coz gratuluje cela, ale u mnie zbyt trudno nie mialas :D powiem Ci, ze a tez sie nad tym zastanawialam :D i jeszcze rozmyslalam ile, ktora ma lat ;) bo wydawalo mi sie, ze jestem tu namlodsza.

Kamaa ale masz juz duzego faceta :D a jak sie zaczelo u Was to ropienie oczka? Bo mojemu Antkowi łzawi prawe oko, juz od dluzszego czasu z przerwami, pisalam o tym kiedys, lekarce tez mowilam, ale kazala przemywac sola fiz.

Ola Olaf obudził się jak mia jakieś 2tyg z zaklejonym oczkiem. Przemywanie nie pomogło, gentanycyna też nie, podem znowu długi masowanie i przemywanie i cały czas zaklejone co chwilę...teraz dostał inne krople - biodacyna. Zmieniłam też sposób masowania oczka. I jest lepiej. Ale na jak długo to nie wiem :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Rosna jak na drozdzach te dzieciaczki. Widac po ubrankach;)

Moj jak robi kupe to albo cichaczem albo tak steka jak stary, wczoraj przy gosciach dal taki popis hahahah chyba go znudzili;)

Albo nakrywa sie terowa i mysli,ze sie dusi,no arab jeden...Albo nakryje oczy, nos nie i tez taki odruch.

Ja mam 31 ,,latek,, hahah no dobra 31 i pół ;)

Demollka żółtaczka w siódmy miesiącu znaczy po skończonym szóstym. Kamaa ma rację spróbuj nagrać Alę i pokazać lekarzowi to duże ułatwienie. Moja się wzdryga tak jak Oli Antoś jak coś ją przestraszy.

Ola nad wiekiem też myślałam mi się z kolei wydaje że jestem najstarsza:)

PaniAg moja jak kupę dusi to stęka robi się czerwona a w oczach łzy:) a kupa wcale twarda nie jest. Teraz ją coś zakorkowało bo dzisiaj trzeci dzień bez kupy leci (chyba za dużo marchewki).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry