demollka2
Fanka BB :)
Magmich "wyzywa" heheheh dobre określenie hehe a może przeoczyłam a kiedy jest trzecia dawka? nie mam książeczki przy sobie. Nie ma jakiejś stałej pory czy powodu, czytałam ze jak dzieci siusiają to czasami tak robią ale to ciężko wyłapać czy to to.ale potrafi tak ze trzy razy co 5-10 min, na początku było śmiesznie ale coś mi się wydaję że za często a lekarz dopiero za dwa tyg.
Natka ja wprowadziłam jak Ala była na cycku po 4miesiącu, zaczynałam za radą pediatry od warzywek, wczoraj było jabłuszko i smaaaaakowało
Betula za wygraną w totka to nam SPA stawia hehe oczywiscie kilkudniowe
Kamaa moja kuzynka ma taki problem z małym on już 3 lata skończył i cały czas wraca poza tym ponoć oczka są wtedy osłabione i robią mu się takie jakby" kaszaki" pod oczkiem a zaczęło się zaraz po urodzeniu bo już w szpitalu mu zakrapiali.
Natka ja wprowadziłam jak Ala była na cycku po 4miesiącu, zaczynałam za radą pediatry od warzywek, wczoraj było jabłuszko i smaaaaakowało
Betula za wygraną w totka to nam SPA stawia hehe oczywiscie kilkudniowe
Kamaa moja kuzynka ma taki problem z małym on już 3 lata skończył i cały czas wraca poza tym ponoć oczka są wtedy osłabione i robią mu się takie jakby" kaszaki" pod oczkiem a zaczęło się zaraz po urodzeniu bo już w szpitalu mu zakrapiali.