reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Eeee to wszystkie mlode jestesmy, ja jednak nie jestem najmlodsza, bo mam 28, skonczylam w marcu ;)

Martwi mnie to, ze Antos jak juz robi kupe, to tylko u mnie na rekach, a to, ze robi poznaje po tej minie. Moze tak lezec i sie prezyc caly dzien, a kupa wyjdzie dopiero jak go wezme na rece, tak jak do odbicia. Chyba masuje sobie wtedy brzuszek i mu łatwiej... :/

Z moim imieniem trudno nie było - Beata :laugh2: I mam 27 lat ;-) ;)
Ola spróbuj Ty kupę zrobić na leżąco to już będziesz wiedziała czemu na rękach Antosiowi jest łatwiej, podobnie działają właśnie leżaczki i foteliki. Grawitacja im pomaga ;) Moja w leżaczku to nawet nie wiem kiedy zrobi a jak leży to się pręży.
Chociaż ostatnio mamy trochę zbitą kupę i zastanawiam się czy zmienić mleko czy jeszcze próbować więcej przepajać. Nie zawsze chce ładnie pić wodę czy herbatkę :(

Moja się tak wzdryga jak robi siku, zauważyłam to jak się wietrzy przed kąpaniem i leży bez pampersa wtedy. ;)

Dzisiaj Hanula ładnie spała od 20 do 6, zasnęła po 7 i spałyśmy do 10, chyba nie muszę mówić jak bardzo jestem wyspana :D Wydaje mi się, że szum deszczu ją tak ładnie ululał ;) Strasznie dzisiaj pochmurno, rano lało i zastanawiam się czy wychodzić na spacer

reklama
U nas najlepiej na bujaczku, ale najlepiej jej jak wiążę ją w chuście... może to dociągnięcie brzuszka...:D Ale dosyć często w takich sytuacjach zdarza się że chusta jest do prania.

O to na czym dziś przyłapałam Zosieńkę;)

Załączniki

• DSC_0185 (Small).JPG
    DSC_0185 (Small).JPG
    109 KB · Wyświetleń: 83

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry