• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja ze spaceru wrocilam po 15 minutach.... Ryk taki,ze ludzie sie ogladali. Na rekach anioleczek a w wozku diabelek. Plus mzawka. Chyba go boli brzuch i nie moze zrobic kupy bo gazuje tak od rana,ze caly dom zasmrodzil.

Ale usnal teraz na mnie i wstal sppkojny i radosny i dalej gazuje wiec nie wiem. Rumianku dam. IMG_20160620_132605.jpg
Mkvet, moj ostatnio tez czytal, tyle,ze ksiazeczke do kapieli xD

Załączniki

• IMG_20160620_132605.jpg
    IMG_20160620_132605.jpg
    156,8 KB · Wyświetleń: 88
Ola tak wesele sie odbylo rydz temu.maly do 22dal rade tyle ze non stop na rękach. Później poszedl w ręce opiekunki☺
co do oczka mój ma tak od porodu tak wiec walczymy z tym nadal. Moj maluszek ostatnio robi kupę raz na 5dni i mocno pierdziuszka przy tym .

na marginesie Natalia 25l.;) najmlodsza czyżby?:)
Mkvet Paniag maluszki cudne;)
mój maz już mnie na dugie namawia :0
chyba oszalal:p

w mordę, wlasnie opedzlowalam cala czekolade:rolleyes2:

dziewczyny, nie ma szans, ze wygran w totka... bo nie gram ;p

widze, ze ja tu w 'starszakach' jestem, 30 skonczone w maju... jezu, jak czas leci

z haniakiem nic nie wiadomo, na co uczulony, raczej nie na mleko, albo na mleko i cos... badania jakiekolwiek maja sens oo skonczonych 6 miesiacach, wiec na razie dupa. mowiac dosadnie.

paniag, twoj maluch jest prawie tak pucaty jak moja :laugh2: a myslalam, ze nie ma takiego drugiego bo same szczuplaczki wokolo :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry