reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Madziolina super wieści :)
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja jutro mam wesele a w niedzielę poprawiny. Takie plany na weekend ;)

reklama
Dziewczyny, jeśli łykam już Folik, to czy dorzucenie jakiegoś suplementu, np. wspomnianej wyżej Pregny, to nie byłoby już za dużo kwasu foliowego?

Dzięki wielkie za odpowiedź. Na pewno się dostosuje do wskazówek. Strasznie się boje tych zapaleń pęcherza. Oby było dobrze

Madziolina spokojnie każda ciąża jest inna u jednej masz o wiele szybciej zagnieżdżenie, ja w poprzedniej miałam ponad tydzień młodszą ciążę na usg a wiedziałam kiedy było zagnieżdżenie w 12 dpo bo miałam śluz zabarwiony i gin mówił że wszystko się zgadza. Wiem ze już byś chciała widzieć serduszko i czuć się spokojnie ale Twoje dzieciątko sprawdza Twoją cierpliwość, za tydzień będziesz zła na siebie że się tak zamartwiałaś bo to szkodzi:)

reklama
Ale to nie kwestia serduszka nawet, bo zarodek byl w fazie tworzenia jego zdaniem i tak pokazywal mi. Narazie nie przejmuje sie, pojde w polowie tyg to albo bedzie albo nie. No nic nie zrobie

Do góry