reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny,
U mnie niedziela pracująca, a dziś wyjątkowo męcząca, bo gorąco. Ale na szczęście już w domu i mam chwilę żeby się położyć.
Malinka - faktycznie przy maluchach czas zdecydowanie szybciej płynie i nie sposób tak odpocząć jak za pierwszym razem. Ja do tego zupełnie się nie wysypiam, bo w dzień zwykle się nie da, wieczorem zasnąć nie mogę, a w nocy Młodszy się budzi.
Bozienka - mam nadzieję, że impreza udana :-)

Dziewczynki jak z waszymi brzuchami ?? Zaokraglily się troszeczkę ?? Umnie juz tak i nie są to wzdęcia ani tłuszczyk w poprzedniej ciąży miałam dokładnie to samo ;-) hihihi

Ja mam troche tluszczyku, poza tym to bardzo wczesnie :-) a ja do tego w zawieszeniu jeszcze jestem, bo kruszynki nie widzialam i juz sie o pustych jajach naczytalam

Bozienka - Ja poprzednio traciłam w pierwszych miesiącach tak z 2-3 kg, a brzuch był jakkolwiek widoczny dopiero w czwartym-piątym miesiącu. A teraz przybrałam już dwa kilo, brzuch mi też "wyskoczył" (ale w ogóle mi się nie podoba ;-))

reklama
Zostawić Was na weekend :) Teraz mam co nadrabiać.
Madziolinka, Ty się nie martw, nic nie czytaj, nie martw się na zapas. Co ma być to będzie, ale myśl pozytywnie :)

Bozienka, u mnie już tak widać bebech, że wczoraj powiedziałam rodzicom o ciąży (już zaczęli dziwnie na mnie patrzeć ;)
Teraz przynajmniej nie muszę już przy nich wciągać brzucha ;) W pracy jednak nadal muszę...

Do góry