reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Milenia nie spina mi się, tylko lekko ciągnie. Ja bym skonsultowała z lekarzem. Mam nadzieję, że to nic poważnego :tak:

Muffy witaj! Gratulacje i zdrowej oraz spokojnej ciąży życzę :happy:

reklama
Aschlee, z tym balonikiem to dobre porównanie. Jak ja marzę, żeby się tak porządnie przeciągnąć ;) ale balonik nie pozwala

Madzia, jak ja skonsultuję z lekarzem to sprawa skończy się zwolnieniem. Byle do następnej wizyty :) 8 lipiec ostatni dzień mojej pracy (oby!)

A ja dzis bylam u fryzjera I wrocilam do swojego kolory - znowu jestem brunetka! :)

Co do objawow to bola mnie piersi ale zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy, co jakis czas mam mdlosci - podobnie jak w tamtej, no i ok 15:30-17 mam kryzys, spacerek mi sie chce jak nie wiem, ale przy moim maluchu to niemozliwe dlatego apel dla tych ktore moga sobie pozwolic na spanie kiedy chca- SPIJCIE! :) Dodatkowo jeszcze pobolewa mnie glowa no i mam zachcianki ale inne niz poprzednio :)

reklama
Do góry