reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jadzia nie płacz. Ten lekarz to jakiś sadysta, żeby kobietę w ciąży w takiej niepewności trzymać. Będzie dobrze. Idź do innego na samo usg i wszystko się wyjaśni. Te nerwy mogą Ci bardzo zaszkodzić
Przytulam kochana!
Aschlee jak u Ciebie? W porządku?

Aschlee jak u Ciebie? W porządku?

Jadźka
mama 2 synów
Aschle trzymam za Was mocno kciuki trzymaj się
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Cześć kobietki!
Ale juz napykałyscie postów! Pewnie nie nadrobie - nie bede sie oszukiwac ;p
Wpadam tu pewnie jako ostatnia.
Jestem lutóweczka z 2014
Teraz termin mam na 19go z @ ale owu z opóźnieniem zawitała (chwala ze wogole!!!) I termin z owu to 29! Testy i betka wskazuje jednoznacznie ciaze
w pon wbijam do gina !
Witam sje z wszytskimi ciazaroweczkami kazdej z osobna gratuluje i zycze spokojnej i nuuudnej ciąży
a co! 
Jestem lutóweczka z 2014
Teraz termin mam na 19go z @ ale owu z opóźnieniem zawitała (chwala ze wogole!!!) I termin z owu to 29! Testy i betka wskazuje jednoznacznie ciaze
Witam sje z wszytskimi ciazaroweczkami kazdej z osobna gratuluje i zycze spokojnej i nuuudnej ciąży
madziolina_p
Fanka BB :)
Cześć kobietki!
Jestem lutóweczka z 2014![]()
Teraz termin mam na 19go z @ ale owu z opóźnieniem zawitała (chwala ze wogole!!!) I termin z owu to 29! Testy i betka wskazuje jednoznacznie ciazew pon wbijam do gina !
Witam sje z wszytskimi ciazaroweczkami kazdej z osobna gratuluje i zycze spokojnej i nuuudnej ciążya co!
![]()
Helo! Witamy!
Bozienka24
Witaj kasiaczek :-) to już się marzec zaczyna ??? Eeeee juz ???? ;-)
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Najwyraźniej
no ja owu mialam w 24 dc. Niektore z was pewnie widzialy juz bladziochy a ja dop sie do roboty zabieralam 

Bozienka24
Kasieczek ważne ze się udało :-)
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Witaj kasiaczek :-) to już się marzec zaczyna ??? Eeeee juz ???? ;-)
Lada moment nie będziemy najmłodsze ;-)
Kasiaczek witaj i rozgość się śmiało :-) Ja zakładam,że jeszcze dojdzie tu sporo zbłąkanych owieczek, ale cieszę się bardzo,że jesteś i Ty z nami :-)
Aschlee odpoczywaj kochana. Ja od siebie życze Ci najmocniej jak umiem, by takie akcje się nie zdarzały :soryy: