reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

dziewczynki nie słyszałam serduszka ale widziałam zbliżenie jak bije. niestety ten sprzęt nie ma takiej opcji ale lekarka powiedziała ze wszystko ok :) ze ciaza się rozwija bardzo dobrze i wogule cała podekscytowana jestem ;) idę za dwa tygodnie bo jej się nie spodobał mój zwiększony mleczny sluz i pobrala mi wymaz czy aby nie jakieś świństwo się mnie nie złapało;)

reklama
A tu nasza kropeczka:)

Załączniki

• 1434791315536.jpg
    1434791315536.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 66
Cze dziewczyny,
ja nadrobilam wasze opowiesci. Nie udzielam sie na razie bo sie boje, czy tu dane mi bedzie z Wami zostac... po tych moich wszystich poronieniach to strach rzadzi moja ciaza. W poniedzialek mam na 10 usg i juz sie nie moge doczekac, a boje sie jeszcze bardziej! A powiedzcie mi czy takie biale i czasem zolte uplawy sa normalne?

Jadzia, to super :-) Bardzo się cieszę. Oby tak dalej :tak:

Muffy bardzo trudno powiedzieć, czy to normalne. Czasem w ciązy ma się dużo mlecznego śluzu. Ja tak miałam w I i było to absolutnie prawidłowe. Bywa jednak,że jest to objaw infekcji. Nie panikuj jednak, tylko czekaj cierpliwie do poniedziałku. To już niedługo. Na pewno lekarz rozwieje Twoje wątpliwości :tak: Ja już zaciskam kciuki i patrząc na Twoja sygnaturkę, nie mogę pozostać obojętna. Kochana, ogromni Ci współczuję. Zapalam światełka dla Twoich Aniołków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dziewczyny przypominam o innych wątkach :happy: Która chce się znaleźć na liście proszę o tp na priv :-)​

Magda- dziekuje bardzo, ja wiem, ze jest pelno kobiet, ktore stracily dzieci i pewnie wszystkie mamy w sobie ten ogromny strach. Ty pewnie najlepiej to rozumiesz- bardzo bardzo Ci wspolczuje!!! Ja modle sie o 2 cud w moim zyciu i to trzyma mnie w pionie :tak: Udalo mi sie dostac ten scan na poniedzialek i to rozwije moje watpliwosci.
A w poprzedniej ciazy mialam plamienia od 8tyg i krwiaka podkosmowkowego i lezalam do okolo 15 tygodnia. Plamienia ustaly i krwiak sie wchlonal i moj synek jest super zdrowym lobuziaiem :)

kropek- cudna duza fasolka :-)

jadzka- trzymam kciukasy musi byc dobrze!

reklama
Do góry