reklama
Jadźka
mama 2 synów
Aschley to tego się trzymaj że wszystko jest ok a ty musisz tylko odpoczywać. Będzie dobrze
novaspace
Fanka BB :)
Lena Witaj
0
kr0pek gratuluje udanej wizyty, śliczna duża fasolka
Muffy cześć, ja też zastanawiałam się nad powrotem tutaj po tym co spotkało mnie
w drugiej ciąży, ale postanowiłam nie świrować i być dobrej myśli
Ashlee jak w pierwszej ciąży miała plamienia, i trwały ponad tydzień,
dostałam duphaston i było ok... Nie przejmuj się, myśl optymistycznie
Czy któraś z Was ma konflikt serologiczny w drugiej ciąży???
kr0pek gratuluje udanej wizyty, śliczna duża fasolka
Muffy cześć, ja też zastanawiałam się nad powrotem tutaj po tym co spotkało mnie
w drugiej ciąży, ale postanowiłam nie świrować i być dobrej myśli
Ashlee jak w pierwszej ciąży miała plamienia, i trwały ponad tydzień,
dostałam duphaston i było ok... Nie przejmuj się, myśl optymistycznie
Czy któraś z Was ma konflikt serologiczny w drugiej ciąży???
Hej Dziewczyny :-) U mnie pechowo ostatnio stąd też brak mojej obecności tutaj… Plamienia i bóle na szczęście zniknęły ale niedługo potem dopadła mnie jakaś kolka jelitowa i straszne bóle brzucha, tak że przez dwa dni ledwo chodziłam…
A od wczoraj dopadło mnie i córcię jakieś paskudne przeziębienie, więc leżę, smarkam, głowa pęka, stan podgorączkowy, gardło boli…no i chore dziecko na stanie...echh zawsze coś :-( Dobrze że to weekend to chociaż nie jestem sama i mogę chwilę poleżeć. Teraz czekam na pierogi, bo chodzą za mną od wczoraj i pognałam mojego na zakupy w poszukiwaniu ruskich 
Witam wszystkie nowe lutóweczki ;-) widzę, że wiele z nas po przejściach ale trzeba być dobrej myśli mimo wszystko, ja wierzę że będzie wszystko dobrze i w komplecie dotrwamy do finiszu
Magda_z_uk mam nadzieję, że humor już lepszy…myślałam o Tobie, o Was…światełko dla Kajusi a Ciebie sciskam
Kropek cudna fasolinka
Jadźka ja bym zmieniła lekarza…konował jakiś, jak można tak straszyć bez sensu…
Aschlee trzymaj się Kochana, mi lekarz powiedział że na tak wczesnym etapie dużo kobiet ma plamienia i nie muszą oznaczać nic złego. Trzymam kciuki żeby wszystko się szybko uspokoiło
Pozdrawiam Was cieplutko i udanego weekendu życzę :-)

Witam wszystkie nowe lutóweczki ;-) widzę, że wiele z nas po przejściach ale trzeba być dobrej myśli mimo wszystko, ja wierzę że będzie wszystko dobrze i w komplecie dotrwamy do finiszu

Magda_z_uk mam nadzieję, że humor już lepszy…myślałam o Tobie, o Was…światełko dla Kajusi a Ciebie sciskam
Kropek cudna fasolinka

Jadźka ja bym zmieniła lekarza…konował jakiś, jak można tak straszyć bez sensu…
Aschlee trzymaj się Kochana, mi lekarz powiedział że na tak wczesnym etapie dużo kobiet ma plamienia i nie muszą oznaczać nic złego. Trzymam kciuki żeby wszystko się szybko uspokoiło
Pozdrawiam Was cieplutko i udanego weekendu życzę :-)
novaspace
Malinka zdrowka dla Ciebie i córy i super ze plamien juz nie masz, tylko My ciężarówki wiemy jaka to ogromna ulga :-).
Muffy ja w drugiej ciazy dostałam zastrzyk jak plamilam krwią ale dopiero po czterech dniach, lekarz twierdzi ze to nie miało wpływu na obumarcie, ale ja i tak sie zastanawiam ze moze? Dlatego tzak myśle czy by juz teraz profilaktycznie nie zażyczyć sobie zastrzyku z przeciwciałami? Tylko ze ciazy pewnie nie widać jeszcze na USG i nie chce by pomyśleli ze jestem nawiedzona :-) no zastanawiam sie czy nie brać luteinę ? Zrobiłabym wszystko by teraz ta ciaza była szczęśliwa ....
:-(
Muffy ja w drugiej ciazy dostałam zastrzyk jak plamilam krwią ale dopiero po czterech dniach, lekarz twierdzi ze to nie miało wpływu na obumarcie, ale ja i tak sie zastanawiam ze moze? Dlatego tzak myśle czy by juz teraz profilaktycznie nie zażyczyć sobie zastrzyku z przeciwciałami? Tylko ze ciazy pewnie nie widać jeszcze na USG i nie chce by pomyśleli ze jestem nawiedzona :-) no zastanawiam sie czy nie brać luteinę ? Zrobiłabym wszystko by teraz ta ciaza była szczęśliwa ....
:-(
margarita888
Witam wszystkie nowe lutóweczki.
Kropek gratuluję pięknej fasolki, bardzo ładne i wyraźnezdjęcie.
Muffy trzymam za Ciebie mocno kciuki, życzę dużo spokoju.
Aschlee serdeczne uściski dla Ciebie, trzymaj się ciepło,mam nadzieję, że plamienia szybko miną i będziesz spokojnie przeżywać ciążę.
Malinka dużo zdrówka dla Ciebie i córci.
Kropek gratuluję pięknej fasolki, bardzo ładne i wyraźnezdjęcie.
Muffy trzymam za Ciebie mocno kciuki, życzę dużo spokoju.
Aschlee serdeczne uściski dla Ciebie, trzymaj się ciepło,mam nadzieję, że plamienia szybko miną i będziesz spokojnie przeżywać ciążę.
Malinka dużo zdrówka dla Ciebie i córci.
Napisalam posta i go zjadlo:/
M@linka pocieszylas mnie troche.Mam nadzieje ze i u mnie szybko znikna bo jednak czlowiek sie martwi.
Kuruj sie kochana i odpoczywaj.
Ja juz 3 drzemke dzisiaj mialam.Dopiero co wstalam.Tak mnie spanie muli dzis ze oczy same sie zamykaja.A i bol (.)(.) wrocil z podwojna sila.
M@linka pocieszylas mnie troche.Mam nadzieje ze i u mnie szybko znikna bo jednak czlowiek sie martwi.
Kuruj sie kochana i odpoczywaj.
Ja juz 3 drzemke dzisiaj mialam.Dopiero co wstalam.Tak mnie spanie muli dzis ze oczy same sie zamykaja.A i bol (.)(.) wrocil z podwojna sila.
reklama
margarita888
Ja zaliczyłam jedną porządną dwugodzinną drzemkę i do wieczora chyba mi wystarczy.