reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tez bym tak chciała ale mój lekarz jest rano w szpitalu popołudniu w przychodni teraz i tak musze do niego jeździć 30 km bo go do września nie będzie w Sączu w przychodni ehhh ale móże tam mają jakiś lepszy sprzęt ;-)

Mój rano też w szpitalu bo jest zastępcą ordynatora a później cały dzień we wtorek i czwartek w gabinecie :)

Patrzyłam właśnie na pogodę długoterminowa i szału nie ma na nasz urlop.. oby jak zwykle się nie sprawdziła ;)

Witam porannie a mnie obudził mechanik informując że części do naprawy autka to tysiaczek ech... a potem w laboratorium zostawiłam 250 więc ciężki poranek mialam:(

Gwiazdeczka moje ulubione danie to też chleb z pasztetem i ogórki małosolne tatuś mi z działeczki zrobił pycha! choć pewnie wartości odżywczych i witamin tam za wiele nie ma hehe

Eriska gratuluje wizyty czekam na fotkę na wątku wizytowym chwal się maluszkiem

Choco nie martw się maluszek jest jeszcze niewielki i ma dużą przestrzeń z amortyzacją! na pewno nic mu Twoja córcia nie zrobiła:) stres wiadomo robi swoje ale rzadko ktora z nas go nie ma:) Kciuki za wizytę!

Betula spokojnie weź magnez i odpoczywaj , ja tez mam takie dni w jeden nic nie czuję a na następny pochodzę i jest tragedia, lekarzowi mówiłam i nie kazał się tym martwić tylko leżec i przechodziło więc głowa do góry chyba ze baaardzo będzie boleć to dla bezpieczeństwa i komfortu psychicznego można to skonsultować:)

Bozienka kciuki za wizytę!

Carolajna ach te smaki:) Może miałaś tak jak ja że na początku mogły być dwa:)

Margerita masz rację, rano wstajesz szykujesz się i bach wizyta ja mam przeważnie popołudniu do tego zawsze z 2h obsuwy i to lekarz prywatny ale jest rozchwytywany więc cóż mi pozostaje:)
Miłego dnia wszystkim ja dziś jadę do rodziców zawsze czymś głowę zajmę:)

reklama
Do góry