reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna ja tam tobą nie jestem i nie wiem jak bardzo boli ale skurcze bóle jednak nie są dobrym objawem generalnie ja bym nie czekała a jak już masz wizytę ustalona to i tak bym pojechała do domu i spróbowała się uspokoić nie ryzykowała bym ja przez mega stres (wtedy mnie były partner zostawil) urodziłam 2 miesiące wcześniej i teraz powiedziałam jaki kolwiek mocniejszy bol odrazu tel do gin i szpital .....

Bozienka no bo właśnie ja się z mężem rozstałam. Nie wiem które jest głupsze ale masakra.
W pierwszej ciąży przeszłam to samo ; (

Hej witam się zamulenie i ja, bo spać jak cholera się chce.

Magda trzymam kciuki abyś się nie zaraziła od dzieci &&& a nie możesz ich dać do kogoś na wakacje w sensie babci aby zmniejszac ryzyko u Ciebie? Daj znac czy się umówiłaś u poloznej koniecznie.

Carolajna nie stresuj się bo to nic dobrego dla dziecka i ono jest teraz priorytetem!

A ja poszłam wczoraj do laryngologa i mam przewiany staw żuchwowo szczękowy, mam przeczekac i po 12 tygodniu apap brać - wydaje mi się że już mogę, ale stosuję ten heviran na opryszczkę i nie chce przesadzać. Chciałam sie zapisać na badania do laboratorium a babka w rejestracji sie nie spytala czemu nie chce iśc do gina on da skierowanie a mają nowego ze szpitala dobrego u nas i niepotrzebnie prywatnie. No i jutro wizyta :) ciesze się strasznie, bo moja normalna jest 28.07. Ja i tak chce chodzic prywatnie do mojej bo i zwolnienie daje bo wie jaka sytuacja u mnie w pracy, i zawsze tel odbierze. Ciekawe czy na dwa fronty sie da aby ten na nfz nie wiedział.

Ehhh carolajna nie ważne kto jest glupszy tylko kto pierwszy ustąpi i zacznie rozmowę na spokojnie. Pogadajcie na spokojnie bez emocji i zobaczysz że się ułoży

Yyyy ze się tak spakowal i poprostu poszedł ?? . A wejs go pogoń nie odzywaj się do niego pokaż ze bez niego dajesz rade i zobaczysz wróci z podkulonyn ogonem

reklama
Do góry