reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Nie wszyscy... :) naczytalam co u was. Oj dzialo sie. Mam nadzieje ze wszystko poukladacie.

Tym co badania dzis zaliczyly zazdraszczam. Ja dopiero 3.08. To jeszcze daleko.

Bylam w robocie i... Ten co byl niefajny dla mnie przeprosil. I przyznal sie ze nie lubi polaczkow i temu byl taki wredny dla mnie. Dzis obiecal z bedzie mi pomagal.
Zaproponowali mi zmiane stanowiska na managera powiedzialam ze nie chce. Nie bede sobie dokladac odpowiedzialnosci. Chyba juz mam za duzo na glowie. Ale moje ostatnie rady wcielili w zycie. Wreszcze zatrudnili 2 osoby do sprzatania na noc i zaczyna lsnic i pachniec. Ahhhh glupole mogli wczesjniej pomyslec a nie stracili wiele dobrych osob.
To tyle w tej nocnej robocie.

W domu... Spac bym tylko chciala... Co usiade to mi sie przysypia.

Trzymajcie sie. I prosze nerow jak najmniej... Odpoczywac nakazyje.

Buzki spokojnej nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się bardzo sennie :-( wogóle się nie wyspałem poszłam spać coś po 3 i co jakiś babsztyl mnie obudził bo chciał się zapytać czy mogą przepisać wizytę z 9 na 11 wrrrrr jak by nie mogła tego zrobić np o 12 . No to kawka i może zasne choć na chwilkę

Bozienka nie ma to jak miły tel o poranku hehe, mam nadzieję ze uda Ci się nadrobić ze spaniem:)

Landrynka biedna Ty nie wyobrażam sobie teraz tyrać w pracy ale ważne ze atmosfera trochę się zmieniła.

Magda czekamy na info że krew oddana!!A już niedługo Ty pochwalisz się piękną fotą dzidziusia!
Podziwiam Was z tym nocnym pisaniem ja padam jak kawka o 22 i żadnego filmu do końca nie mogę oglądnąć:-)
Miłego dzionka!!

Demolka hehe cierpię na bezsenność ostatnio :-( zasypiam bardzo późno a rano wstać nie mogę dzisiaj miałam taką okazję do spania dzieciaki dalej śpią sobie smacznie mogła bym z nimi i co już nie zasne ;-)

Hej, byłam u ginekologa i wrzucę na wizytowy zdjęcie potem. Ogólnie jestem zła bo gin dał mi ylko skierowanie na morfologie (robiłam 2 tygodnie temu więc na cholere ponownie), mocz i glukoze. Wizyta za 2 tygodnie i wtedy inne badania. Zrobil usg i dał zdjęcie dziecka ale nie pokazał na monitorze :wściekła/y: Termin z usg 13 luty, z usg 9tydz 4 dni, 28,4mm. Oprócz tego,że jest mega przystojny plusów nie było, więc tylko do mojej będę prywatnie chodzić.

reklama
Do góry