Hej, ja w koncu czuje sie lepiej, jak narazie zadnych skokow cisnienia wiec jest dobrze i oby tak zostalo. Nawet dom posprzatalam. Teraz czekam az synek sie obudzi i pojedziemy na kulki przed praca, od rana leje wiec nie chce zeby znow siedzial w domu caly dzien.
Jadzka ja mojego detekrota jeszcze nie wyciaglam, boje sie, ze nie znajde maluszka bo jest w koncu malusi i bed swirowac. Poczekam jeszcze jakis miesiac i wtedy bede sie tym bawic.
Anit w pierwszej ciazy po drugim usg (w Anglii sa tylko dwa) jak poznalismy plec od razu pojechalismy na zakupki

teraz tez czekam zeby poznac plec, po chlopaku mam duzo ciuchow wiec nic nie bede kupowac
Szogi mnie pani Radiolog przekrecala z boku na bok musialam zmieniac pozycje co chwile bo maly nie chcial pokazac co ma miedzy nogami, w koncu sie udalo po jakis 20 minutach

a tez znam przypadki gdzie powiedzieli ze bedzie chlopczyk a wszyla dziewczynka i na odwrot
Bozienko my tez mielismy spokojna noc, takie spanie ciagiem naprawde duzo daje, od razu sie czlowiek lepiej czuje. Aczkolwiek czasem sie martwie jak sobie dam rade z dwojka.. Alex w lutym bedzie mial dopiero 21 miesiecy i tez wymaga duzo uwagi a taki noworodek to wiadomo, wieczne pobudki, karmienie..