reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madzia on tego nie czytał tak mu lekarz powiedział poszedł z czymś innym a dowiedział się takich rewelacji a jak się zapytał pani doktor po co mu to mówi jak on przyszedł z czymś innym to ta mu ze chciała go poinformowac tak samo zaczęła mówić mu o mydła ze tylko bambino powinno się stosować u kobiet w ciąży i żadnych proszków żadnych płynów do płukania oszalec idzie ;♧

Maris witaj :-)

Choco fajnie, że w przychodni oszczedzili Ci nerwów, trzymam kciuki za dobre wyniki.
Z tym spaniem to od kiedy usłyszałam to staram się kłaść bardziej na lewy bok, ale wiadomo, że gdyby tak się miało leżeć cały czas to by człowiek odleżyn dostał ;-)

Hej dziewczyny :-)
U mnie też ostatnio deficyt czasu, ale dziś dzień się składa nawet nieźle. Dzieci się w ogóle w nocy nie budziły, więc o 7 obudziłam się w szoku z przespania ;-) nie pamiętam takiej nocy od 3lat ;-) Potem miałam jakiś drobny zabieg w buzi, ogólnie spoko, ale jak znieczulenie zeszło to niestety musiałam się wspomóc jakimś panadolem. No i szwy cholernie mi przeszkadzają. Na szczęście na dziś niczego ambitnego nie planowałam, wiec wzięłam dzieci na dwór i odpoczywam na słoneczku a oni urzędują w piaskownicy. A jak dobrze pójdzie to może nawet wspólna drzemka się uda... Miłego dnia

Tak, proszę mnie dopisać do listy. :)
Co do cc, jestem w ciąży bliźniaczej jednokosmówkowej dwuowodniowej i tak mniej więcej celuje mój ginekolog. Sama do końca nie wiem czy to wystarczające wskazanie, ale ufam mu, że tak. :)
Dziewczyny czy Wasze brzuszki już widać wyraźnie? Mam wrażenie, że jestem bardzo brzuchata jak na taki termin. :)

Witaj aliamaris

Madziu reszta dnia lepsza zdecydowanie zwłaszcza ze spotkałam panią z tym wózkiem ;) i juz jesteśmy z mężem na 100 procent pewni co chcemy wypytalam ją jak się go użytkuje itp ;)

Maris ooooo super bliźniaki :-) wejdź na "tak rosniemy" tam są nasze brzuszki niektóre mają duże nie które małe innym dopiero wyskoczył ;-) pokaż nam swój ;-) wiesz co będziesz mieć ??

Melduję się i ja. Podczytuje ale sił brakowało ciągle, bo wygrzebałam mojej córci wszystkie ubranka małe i posegregowałam na te dziewczęcę i chłopięce. Dla dziewczynki sprzedaję pakę za symboliczne 60zł aby mieć na karuzelę dla Kajtka a chłopięce piorę i tak codziennie - nasze pranie i Kajtka na zmianę. A u nas w bloku rusztowania i ocieplanie więc schnie bardzo długo. Dodatkowo dostałam wyrawkę od kumpeli a Hani rzeczy powyżej roku tez oddałam, wiec cały tydzień segregacja szaf i ledwo już żyję.

Do tego od wczoraj nie czuję Kajtka, wczoraj cały dzień i dzisiaj tez nic. Miałam już takie 2 dniowe przerwy, ale ostatnio ruchy były codziennie i sie martwię strasznie :( przydałby sie detektor

reklama
Do góry