reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Aschlee to mogą też być hicksa braxtona. Ciężko je odróżnić,ale w.każdej ciąży możesz je inaczej odczuwać. Dopóki nie są mega bolesne i nie trwają przy tym dłużej niż minutę,to jest ok :-)

Bozienko o jaaaaa...jak dobrze,że nic złego się nie stało!

Margaritta to blisko mnie i bozienki:) wpadaj na kawkę do sacza :)

Bozienka masakra!!!! Ale najważniejsze że nic im się nie stało choć wiadomo ze szkoda auta :( mam nadzieje ze ubezpieczenie zwróci za szkody :(

No tak tak nie ma wyjścia cała wina gościa z tira wiec ma 2 auta do naprawy. Z mężem będę jechać na sor ponieważ uderzył kilka razy głowa i jednak ma guza dość sporego wole żeby to zobaczył lekarz z głową nie ma żartów

Oj Jadźka kuruj tam swoją rodzinkę!
Bozienka trzymaj się , najważniejsze że nic mu nie jest, czekamy na relację z SOR.

Aschlee dobrze że zaczęłaś z tymi skurczami, coś mnie też łapie i się wystraszyłam, zastanawiałam się czy do lekarza napisać. Fakt wczoraj trochę przeholowałam z porządkami ale będę mieć jutro gości i musiałam chatę ogarnąć , nie było nas w niej troche więc kurzem zarosła. Wczoraj leżałam wzięłam nospe i przeszlo. A twardnieje Ci przy tym brzuch? Boże to wszystko dla mnie jakaś abstrakcja!

reklama
Demollka nie u mnie brzuch nie twardnieje i nie boli przy tych skurczach sa tylko malo przyjemne i pojawiaja sie nawet przy zakladaniu butow

Do góry