reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jestem mega zadowolona, zapisalam core na wyciecie migdalka, co prawda w czerwcu dopiero, ale szybko zleci... i Mala z brzucha
juz nie bedzie taka malutka ;-)

slonce pieknie swieci, az mnie energia rozpiera ;-) lece robic obiad...

Hej dziewczyny! U mnie tez rano bylo pochmurno, ale sie rozpogodziło :-)
Ugotowalam dzis zupe dyniowa - pycha! A do tego zrobilam domowa pumpkin spice latte z normalnym puree z dyni i wypilam pozerajac paczka domowej roboty od babci - zyc nie umierac! :-)
W dodatku bylam na zakupach i o dziwo kupilam sobie i dzidzi pare rzeczy, a zazwyczaj tylko chodze, ogladam i nic mi sie nie podoba.

Choco normalnie Ci współczuje, ale sie porobiło. Miejmy nadzieje, ze juz "tajfun" powoli przechodzi i zaraz wyjdzie słonce!

Szogi a dlaczego chcesz wyciac córce migdałek? Ja bedac dzieckiem conajmniej 2 razy w roku bylam chora na angine ropna i tez myslałam, zeby sie ich pozbyc, ale przeraził mnie sam zabieg i fakt, ze migdałki to naturalna bariera dla zarazkow i ciesze sie, ze jednak je mam. Po prostu zaczełam unikac gazowanych i zimnych napojów, a w okresie letnim zamiast pozerac lody to sie nimi powoli delektuje :-)

Bettina ide zajrzec na watek zakupowy, co tam upolowalas :-)

Beemik z tymi lodami to dziwna teoria, bo na angine najlepsza jest właśnie krioterapia naturalna, czyli zimne. Dużo zimnego picia i lody. Nawet w szpitalach tak leczy się. :-)

Magda mi tez kiedys radzili jesc lody na angine to bylo jeszcze gorzej! Co roku w wakacje chorowałam wlasnie przez te smakołyki, ale z czasem nauczyłam sie wszystko przed połknięciem "ocieplać" w buzi i juz od lat nie choruje na angine własnie :-)

beemik - corka bedzie miala wyciety tylko trzeci migdal, czyli ten ktory sam pozniej zanika chyba w okresie dojrzewania. A bedzie wyciety, bo jest sporo przerosniety i wiekszosc infekcji konczy sie u Marty zapaleniem ucha. We wrzesniu juz 2 razy ja ucho bolalo - na szczescie teraz siedze w domu, wiec moglam juz na poczatku infekcji zostawic ja w domu i obylo sie bez antybiotyku, ale problem jest.

reklama
Do góry