reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czuwamy... Ja cały czas podczytuję, ale net mi strasznie świętuje i co chcę coś dodać to mi wywala.
Ogólnie mam bardzo aktywny weekend, bo nam zupełnie dodatkowe zlecenie wpadło, a do tego choróbsko się w przedszkolu do O. przyplątało i kaszlemy i smarkamy w trójkę, tylko mój mąż się uchował.

Kropek - dobrze ze nic poważnego się nie stało. A Twoja twórczość naprawdę super wygląda. Powiedz, Ty te rzeczy robisz z gotowych szablonów.?

Novaspace - heh... U mnie też imię na tapecie, chyba stanie na Natalii :-)
A Mercedes kojarzy mi się z jakimiś brazylijskimi telenowelami, że o autach nie wspomnę.

Magda - lepszego samopoczucia jutro

Bozienka - z tym zusem to zawsze coś do przodu, ale oni faktycznie w tym systemie nic nie widzą, musiałabyś mieć kontakt do kogoś kto bezpośrednio odpowiada za Twoją sprawę. Inna sprawa ze mają w głębokiej powadze za co ludzie żyją... Szkoda słów.

Aschlee - wierz mi, Twoje rysunki są super. Ja czasem też coś dzieciom rysuję, ale to w ogóle do publikacji się nie nadaje

Ja cos ostatnio nie mam weny i nic mi sie nie chce. Tylko klopoty mi sie pietrza [emoji17] jutro jade na badania genetycne bo mnie moja wyslala. Oczywiscie dzisiaj sie pojawily mysli ze cos bedzie nie tak. Ehh... W dodatku wydaje mi sie ze za duzo brziszek mi urosl, nie mowiac juz o tym ze boje sie wejsc na wage [emoji17] nie wiem co mi sie stalo [emoji17]

Zuzanka tak z szablonów chociaż niektóre przekształca bo są nie dokonca według mnie :)

Bozienka podjęłam wyzwanie konik prawie gotowy hihi

Jadzia o tobie też pamietam:*

I skończyłam :) może być? Spodoba si3 córce?

Załączniki

• 1444774503677.jpg
    1444774503677.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Bozienka nic :) chętnie spróbowałam taka większą zabawke uszyc to było wyzwanie ;)
Jakoś się na fb dogadamy co do odbioru bo dziś trochę zajęta będę bo będę malować ok?
A chętnie sobie czas zajęłam bo nie nawidze sama w domu spać a mąż mi pojechał w delegacje na 3 dni:(

Do góry