reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja też polecam nebulizator. ;-)

Carolajna oj jak nie lubię takich zakupów. Mi.się podobają kurtki w Bonprixie ale nie ma mojego rozmiaru. Może tam coś kupisz? Spora ta ich rozmirowka.

Magda problem w ramionach, nawet rozmiary 44/46 i to ciążowe nie pasują na mnie w tym miejscu a brzuch pięknie by zakryły. Nosz! !!! ; ((((
A znowu moje kurtki dobre a brzucha nie zakrywają :( ; (

Mam coś takiego tylko właśnie się zastanawiałam co tam wlać ni3 mam soli fizjologicznej w domu ech.. a coś z ziół? Może mam to sobie jakiś napar zrobie:(

Załączniki

• 1445889299925.jpg
    1445889299925.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 57
Carolajna to umnie jest tak ze wszystko pasuje idealnie do momentu zapięcia się ;-) żeby się zapiąć musze mieć rozmiar XL a wtedy wisi wszystko a typowo ciążowej nie chce kupować na parę miesięcy bo nie wiem czy kolejne będziemy mieć ;-) co prawda mąż stwierdził że rok po roku fajnie by było ;-)

Kropek ja robiłam z soli morskiej, rozpuszczona we wrzątku. To chyba nie zaszkodzi w ciąży, Magda?

Bozienka ja się pochlastam, szukałam już takich naprawdę porządnych i drogich i nic! Tylko odsyłam i odsyłam ; (((

reklama
Do góry