reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Haruna super! Ciesze się ze jesteś spokojniejsza :-)

Tak w ogóle dzień dobry. Jem śniadanie,kawka i znowu ktg. Jedyna moja atrakcja w szpitalu. Coś mnie głowa boli.

Miłego dnia kochane :-)

Dzien dobry dziewczyny

Ja dzisiaj spalam.moze ze dwie godziny tak mnie w.krzyzu bolalo i juz nie wiedzialam jak mam lezec, kazdy obrót to bylo stekanie az zsczelam w.pewnym momencie sie z.siebie smiac bo jak stara babcia. Brzuchol nadal troszke boli ale jak na razie do wytrzymania poczekam do południa i zobacze co dalej.
W ogole wczoraj no i dzisiaj odnioslam wrazenie je grzebie mi raczka tam gdzie mam ciecie po cc no czułam to tak jak by mial zaraz mu tą blizne rozerwac i wyjsc.

Witam się I ja :-) noc tragiczna skurcze nie regularne do 3 nad ranem od 23 się nasilaly bolał brzuch bolały krzyże bolało dosłownie wszystko ;-) i chodziłam i siedziałam i die kolysalam i nawet na czworaka z nogami na za piętnaście trzecia no nic nie pomagało aż wkoncu samo przeszło ;-) dzisiaj są ale sporadycznie . Ankietę do znieczulenia juz wypełniłam ostatnie chwile z jedzeniem ;-) czekam na anastezjiologa i na wielki dzień ;-) jakieś mam dzisiaj brudne plamienia wsesie dalej czop ale już zmienił kolor na taki brudnawy ;-) oby do jutra wytrzymać :-D

Witam i ja z kawką, tak nas posłuchać to jak stare baby hehe tu łupie tam zgrzyta:) Ja pół nocy nie spałam jakieś zwierze mnie goniło: byk, żubr cholera wie co to i zasnąć potem nie mogłam:)
Ale właśnie jakieś łóżko u rodziców mam wygodniejsze bo nic mnie nie boli:)

reklama
Do góry