reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Kochane Theo od 14.42 jest juz z nami. Waży 3340g i kangurujemy się. Operacja przebiegla bez problemu. Bałam się jak nigdy,ale operowala mnie moja lekarz,więc o tyle dobrze. Nigdy w życiu nie sądziłam,że dziś utule swoje szczęście. Moja pani doktor mówi,że wyczulam sytuacje. Theo dawał znać,że już pora. :-)

reklama
reklama
Ale super wieści.
Magda gratulacje, jak na diagnozę w trakcie ciąży, że Theo mało rośnie duży chłopak się urodził. :laugh2:
Choco pewnie potrzebuje chwili aby dojść do siebie. :blink:
Carola Twój Daniel to strasznie niezdecydowany chłopak, wcześniej straszył i się śpieszył a teraz w drugą stronę. Na szczęście do soboty blisko tylko szkoda, że w między czasie Ty się musisz tak umęczyć :-( :(

Co do smarowania pupy to położna mówiła, żeby na początku smarować przy każdym przewijaniu a potem już rzadziej jak nic się nie dzieje. Koleżanki też tak robiły, smarowały często do 1,5 miesiąca a potem tylko po kupie. Wiadomo, że wszystko wychodzi na bieżąco. :blink:

Do góry