reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja na wszelkie wyjścia pakuję się w torbę od wózka, póki co mi wystarcza. Do przewijania używam podkładów z babydream, jak się ubrudzą to do kosza. Pojemnik na butelkę mam i użyłam dosłownie kilka razy, stoi i się kurzy ;-) ;)
Moim zdaniem jedna torba wystarczy :blink:

Magmich niby fajny zestaw, ale jak się głębiej zastanowilam, to tak naprawde wszystko z tego mam, tyle że nie z kompletu ;)

Tak się zastanawiam co mogę zabrac nad moze, zeby ulatwic sobie zycie i urozmaicic czas Antosiowi :hmm:

Ja mam tylko torbę od wózka ale ona jakoś mega pakowna nie jest. Wózek mam po starszej więc model z 2010 roku ale solidny Bartatina Alu Plus.

W sumie 99zł za taki zestw to nie tak dużo, a jednak sporo gadżetów jest ;) mi kolorystycznie troche te torby nie odpowiadaja, bo wozek mamy granatowy.

Magmich pisalas, ze macie namiot plazowy, polecasz jakis? Czy namiot to namiot i nie ma roznicy? :D

Jeżeli nie masz odpowiedniej torby to bierz ten zestaw, wiadomo że każdy ocenia pod siebie ;)
Ola weź całe pudło grzechotek, będziesz wymienić ;)

Ja za to powoli oglądam krzesełka do karmienia ;) przecież już niedługo rozszerzanie diety ;)

Witam, my dzisiaj mieliśmy chrzciny Tymeczka. Mały jak zwykle grzeczny :). Cieszę się że mamy to już z głowy. Przyjęcie zrobiliśmy w restauracji. Wszystko poszło suuuuper ;).

Załączniki

• 2016-05-28 23.56.44.png
    2016-05-28 23.56.44.png
    91,7 KB · Wyświetleń: 70
anit, ależ elegant :))

dziewczyny, ile Wasze dzieciaki aktualnie jedzą?
mam nadzieję szybko wrócić do zwykłego bebilonu, bo mam wrazenie, ze mloda ciągle po tym pepti jest glodna. :/ budzi mi się w nocy co 4h (jak w zegarku), w dzień też po 3h wrzeszczy o jedzenie o_O

150 ml x 6 to za mało? 180 ml nie zje na raz.

reklama
Anit jaaki przystojniak i też widzę ze uwielbia juz siedzieć:) My coś nie możemy dojść do ładu ze Chrztem tak jest jak cała rodzina po innych krajach rozrzucona:)

Ola współczuje pakowania , jak jadę do rodziców to zawsze 3torby Ali a ja najczęściej jedne ciuchy na przebranie kosmetyczka i ładowarka hehe

Do góry