reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina na włosy wzięłam Belisse Intense i oby była poprawa bo czekam z farbowaniem bo się boję że mi wyjdą wszystkie. Wahałam się jeszcze z Biotebalem ale przeczytałam że Belissa też ma w składzie biotynę więc zobaczymy.

Co do mleka to ja chyba jakiś ewenement jestem bo mi ono nie śmierdzi a smak też nie najgorszy;)

Widzę że ceny nad Bałtykiem zróżnicowane my płacimy za pokój 240 zł plus chcemy wykupić śniadanie w formie stołu szwedzkiego.

Ostatnia edycja:
reklama
Ola 6 lat.W zasadzie bylam raz 5 lat temu ale to tylko na 1 dzien o 14 bylam a na drugi dzien o 9 wyjezdzalam spowrotem

O Aschlee to kawał czasu nie było Cie tutaj:)
Ola my mamy to samo , mała jak za dużo się dziej, nowe osoby to wieczorem nie może tak jak zawsze zasnąć tylko krzyk i marudzi i wymusza tulenie się. Musza szkraby jakoś odreagować:)
My w Dziwnowie zawsze jedziemy na osiedle Rybacki- same domki jednorodzinne więc w miarę cicho a do centrum tez nie daleko polecam!
Znajoma kiedyś miała całą listę domów wczasowych, w których było wszystko dla dzieciaczków, łóżeczka, wanienki, krzesełka itd jedni to nawet pościel dla dzieci wypraną w loveli hehe i wózki!! więc na upartego prawie nic nie trzeba było brać:)

Demolka ale wyposazenie xD
my w tym roku placimy 12o zl za pokoj. Lozeczko ma byc a wanienke mamy na wyjazd dmuchaną. Ostatnio sie sprawdziła poza tym,ze wybuchła (zawal na miejscu) , jedno łącze strzelilo w spodzie i jest buła xD

Aschlee nie wszystkie mm śmierdzą ;) to co mieliśmy wcześniej było spoko a teraz zmieniliśmy i to dopiero wali ;)

Ola dziecko nie jest w niczym ograniczeniem, logistyka tylko trochę inna :D no i bagażnik trzeba mieć duży żeby być gotowym na każdą ewentualność ;)

Ja we wtorek idę na farbowanie i mam nadzieję że tragedii nie będzie no ale musze bo odrost juz mam za duży.

Co do płaczu i odreagowania to by dzisiaj byliśmy na urodzinach na roczku i w pewnym momencie jak się Hanula rozplakala to szok, w ogóle nie mogłam jej uspokoic. Az jej czerwone plamy na głowie wyszły od tego płaczu. :( mam nadzieję że noc będzie spokojna

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Bettina to czekam na wieści po fryzjerze. A farbujesz jakąś drogeryjną czy profesjonalną fryzjerską farbą?

PaniAg dmuchana wanienka mówisz. My kupiliśmy mały dmuchany okrągły basenik i on robił za wanienkę na wyjazdach i mam nadzieję że teraz też się sprawdzi;)
A bagażnik to faktycznie trzeba mieć z gumy przy dzieciach.

Moja dzisiaj urządza płacz przy piciu mleka ale ostatecznie wypija. Wydaje mi się że zjadła za dużo jabłka i jej w brzuszku lata. Jutro będzie dynia;)

Dziewczyny a jak u Was w domach piłkarska gorączka? Kibicujecie? Bo ja to nawet kupiłam sobie i mężowi koszulki na Euro:):) Czekamy na jutrzejszy meczyk.

Magmich będę miała wychodne, mała zostaje z babcią a ja do fryzjera :-) :)
Skąd masz telewizję? My mamy cyfrowy polsat, mój nastawił się na mecz i d**a bo nie mamy dostępu :confused::angry:

reklama
Do góry