Ja też mam tajnego fejsa,niestrty nie mam normalnego.Napisalam do CiebieInfo dla nowych dziewczyn na forum. Mamy grupę tajną na fb lutowek 2021. Jeśli ktoś chce dołączyć proszę o maila na adres: dotistar@gmail.com z imieniem i nazwiskiem abym mogła was znaleźć na fb. Jest nas tam już trochę. Grupa jest niewidoczna dla innych użytkowników fb.
reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Napisałam już wcześniej maila I ciszaNie znajdziesz bo jest tajnąnapisz maila z twoimi danymi żebym ja mogla Cię znaleźć.
Ewq9
No to spokojnie
to sam początek więc nie stresuj się
słuchaj lekarza i myśl pozytywnie :*
4 tydz plus 2dni
zadowolonaM
Dziewczyny co Wy na to żeby utworzyć grupę na FB. Całkowicie tajną i niewidoczną dla żadnych znajomych. Mam taką grupę z moimi listopadówkami 2014 i do tej pory mamy kontakt. Ja jakoś wolę FB niż to forum...
Jestem na tak
Dottis
Zaciekawiona BB
Musisz napisać mi maila na dotistar@gmail.com jak ja mam Cię znaleźć i wyśle zaproszenie. Sama nie znajdzieszJak ja znaleźć
Dottis
Zaciekawiona BB
Zaraz zerknę. Może coś przeoczyłamNapisałam już wcześniej maila I cisza
zaakceptowalam do znajomych :-)Nie znajdziesz bo jest tajnąnapisz maila z twoimi danymi żebym ja mogla Cię znaleźć.
Julcia5536
Zaciekawiona BB
Może i u mnie będzie coś już widać, na razie codziennie m problem z bolącym brzuchemu mnie w 5+5 bylo widać wszystko plus serduszko, ale każda ciąża inna
reklama
basia.sinkiewicz
Dziewczyny tak mi się dłuży dzisiaj czas. W sobotę jadę na betę i już nie mogę się doczekać co tam wyjdzie.