reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kochana jakby trzeba było dalibyscie radę;)
Mój mąż się rozkręcić, jeszcze jedno dziecko się nie urodziło A on myśli o drugim🤔🤪
Cieszy się że jest szansa na naturalny poród bo myśli że zaraz będę w 2 ciąży. Ooooszalal
No pewnie, ze dalibyśmy rade. 😁. My zwlekaliśmy dlugo z 2 dzieckiem, bedzie 5 lat różnicy 😁 oo to szalony mąż 😂ciekawe czy będzie tak mowil po pol roku 😁

No pewnie, ze dalibyśmy rade. 😁. My zwlekaliśmy dlugo z 2 dzieckiem, bedzie 5 lat różnicy 😁 oo to szalony mąż 😂ciekawe czy będzie tak mowil po pol roku 😁
Ja bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"🤣😂
Obawiam się że on zdania nie zmieni. 😅 oczywiście razem podejmiemy decyzję co do kolejnego dziecka
Ja w sumie też bym chciała mieć 2 dzieci. Mąż 3 A nawet 4 - miejsca jest aleee dla mnie to już przesada.

Ja bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"🤣😂
Obawiam się że on zdania nie zmieni. 😅 oczywiście razem podejmiemy decyzję co do kolejnego dziecka
Ja w sumie też bym chciała mieć 2 dzieci. Mąż 3 A nawet 4 - miejsca jest aleee dla mnie to już przesada.
Ja też 2 bym chciała, nie więcej :)

Powiem ci ze lepiej rok po roku a później wracasz do pracy juz na stałe 😁😁

reklama
Do góry