MimiiMalwina
Fanka BB :)
U mnie jest ten plus że dla malucha trzeba mieć jedynie krem na pupę i pampersy.Tak, bo w moim szpitalu trzeba mieć swoje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest ten plus że dla malucha trzeba mieć jedynie krem na pupę i pampersy.Tak, bo w moim szpitalu trzeba mieć swoje![]()
No pewnie, ze dalibyśmy rade.Kochana jakby trzeba było dalibyscie radę![]()
Mój mąż się rozkręcić, jeszcze jedno dziecko się nie urodziło A on myśli o drugim
Cieszy się że jest szansa na naturalny poród bo myśli że zaraz będę w 2 ciąży. Ooooszalal
Ja bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"No pewnie, ze dalibyśmy rade.. My zwlekaliśmy dlugo z 2 dzieckiem, bedzie 5 lat różnicy
oo to szalony mąż
ciekawe czy będzie tak mowil po pol roku
![]()
Ja też 2 bym chciała, nie więcejJa bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"
Obawiam się że on zdania nie zmieni.oczywiście razem podejmiemy decyzję co do kolejnego dziecka
Ja w sumie też bym chciała mieć 2 dzieci. Mąż 3 A nawet 4 - miejsca jest aleee dla mnie to już przesada.
Powiem ci ze lepiej rok po roku a później wracasz do pracy juz na stałeJa bym jednak też chciała wrócić do pracy chociaż na rok ale z drugiej strony są plusy mieć dziecko po dziexku- " jedno stranie"
Obawiam się że on zdania nie zmieni.oczywiście razem podejmiemy decyzję co do kolejnego dziecka
Ja w sumie też bym chciała mieć 2 dzieci. Mąż 3 A nawet 4 - miejsca jest aleee dla mnie to już przesada.
Szczerze to ja najpierw zobaczę jak jest przy pierwszym.dzieckuPowiem ci ze lepiej rok po roku a później wracasz do pracy juz na stałe![]()
U mnie jest ten plus że dla malucha trzeba mieć jedynie krem na pupę i pampersy.
DokładnieTo sie ciesz bo niestety killa osob musi wszystko swoje miec[emoji38]
Jade dziewczyny zrobić sobie przeciwciala covidowe, trzymajcie kciuki ze mam [emoji23]