reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To zakładam że nie doczekasz. Chyba ze mala zrobi ci niespodziankę i wytrzyma do wizyty :D haha. Ja idę jutro wiec zobacze czy cos sie zaczyna dziać. Ale dzis zauważyłam ze mala sie nie ma jak ruszać juz. Rusza sie rzadko i bardzo delikatnie. I na wadze po śniadaniu mam 0.5 kilo mniej takze chyba organizm sie po malu szykuje
Święta wychodzi na prowadzenie..., ale fajnie zaczyna się powoli i tu i tam 🥰😎🤷‍♀️, nie mogę się doczekać tych wszystkich nowinek.

reklama
Ja wczoraj po raz pierwszy od września wykazałam się większą aktywnością życiową...prasowałam przez 45 min., ogarnęłam trochę kuchnię itp🤩🤫😄, no i padłam ze zmęczenia o 1 w nocy. Tylko raz na siusiu wstałam i spałam do 8.30😇. Wspaniale mi się dziś spało😀.
I mam wrażenie, że mój brzuch jest trochę niżej🤭.
U Ciebie jak z terminem ? Z tego co kojarzę do tej pory tylko leżenie i oszczędzanie się ? Teraz chyba juz dzidzia donoszona tak ?

U Ciebie jak z terminem ? Z tego co kojarzę do tej pory tylko leżenie i oszczędzanie się ? Teraz chyba juz dzidzia donoszona tak ?
Termin na 25.02, ale szew zdejmują w ten czwartek, no i pani doktor mi dała do zrozumienia, że do naszej kolejnej konsultacji 8 lutego już raczej nie dojdzie, bo urodzę wcześniej... na co bardzo liczę🤩. Od zeszłego tygodnia dostałam pozwolenie na male aktywności w domu, tylko teraz to tak jak u Was, siły brak 🙃🙂.

Termin na 25.02, ale szew zdejmują w ten czwartek, no i pani doktor mi dała do zrozumienia, że do naszej kolejnej konsultacji 8 lutego już raczej nie dojdzie, bo urodzę wcześniej... na co bardzo liczę🤩. Od zeszłego tygodnia dostałam pozwolenie na male aktywności w domu, tylko teraz to tak jak u Was, siły brak 🙃🙂.
Grunt ze jest pozwolenie juz na jakas aktywnosc !;) No to czekamy czy ty będziesz pierwsza czy nie ;D

Ja dwa tygodnie temu na wizycie mialam powiedziane ze do kolejnej mofe nie dotrwać a tu juz jutro wizyta ;D a ja dalej chodze haha

Planujesz porod sn ? Jeżeli tak to może nas wyprzedzisz jeszcze ;D my będziemy chodzić moze do 42 tygodnia a ty zakończysz w 38 i będziesz pierwsza ;D nigdy nic nie wiadomo
Nieeee u mnie cc :( na 39 tydzien ustawione. A ze przy operacji ma byc moja gin i wolalabym ja tam miec to bede nogi sciskac do terminu cesarki - ale tak czy siak, nie wiadomo czy cos sie nie wydarzy szybciej 🥲

No to dobrze[emoji173]
Ja wczoraj po raz pierwszy od września wykazałam się większą aktywnością życiową...prasowałam przez 45 min., ogarnęłam trochę kuchnię itp[emoji2956][emoji2958][emoji1], no i padłam ze zmęczenia o 1 w nocy. Tylko raz na siusiu wstałam i spałam do 8.30[emoji56]. Wspaniale mi się dziś spało[emoji3].
I mam wrażenie, że mój brzuch jest trochę niżej[emoji2960].

reklama
Do góry