marta18691
Fanka BB :)
No i gitara[emoji23]
Tez wlasnie wróciłam godzine chodzilam z córką [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez wlasnie wróciłam godzine chodzilam z córką [emoji23]
Godzine? Podziw!! Ja po 15 minutach ledwo weszłam do domu. Dosłownie robokop + wieloryb w jednym wydaniuTez wlasnie wróciłam godzine chodzilam z córką![]()
Wyjscia nie mamGodzine? Podziw!! Ja po 15 minutach ledwo weszłam do domu. Dosłownie robokop + wieloryb w jednym wydaniu![]()
Przy dziecku fakt inna motywacja bo trzeba się ruszać. A tak to człowiek nie ma motywacjiWyjscia nie mammoje dziecko to ma tyle energii
na hulajnodze szalala a ja biegiem za nią
![]()
Pewnie tak jestPrzy dziecku fakt inna motywacja bo trzeba się ruszać. A tak to człowiek nie ma motywacji
Z tą pielęgnacja to fakt ;D juz dawno czlowiek tak "regularnie" sie nie ogarnial tu i uwdzie haha a teraz nie wiadomo co i kiedy to trzeba być przygotowanym;pPewnie tak jestjak mi sie nie chce to o tak musi mi sie chcieć
takze wyjścia nie mam. Bede odpoczywac 2 dni w szpitalu a później sie zacznie! Takze wykorzystam w szpitalu czas na relaks
wykapalam sie, umylam glowe, pielegnacje zrobiłam teraz trzeba byc gotowym codziennie
![]()
Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.Z tą pielęgnacja to fakt ;D juz dawno czlowiek tak "regularnie" sie nie ogarnial tu i uwdzie haha a teraz nie wiadomo co i kiedy to trzeba być przygotowanym;p
Śniegu u Ciebie nie ma?Wyjscia nie mammoje dziecko to ma tyle energii
na hulajnodze szalala a ja biegiem za nią
![]()
NieeŚniegu u Ciebie nie ma?![]()
Na lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hejNieejuz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest
![]()