Dla dzieciakow superNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hejCały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
![]()
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie dobrze, że odnieżyli, bo jakby nie przyjechali to jutro byśmy chyba rano nie wyjechali nigdzieNieejuz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest
![]()
Sylwia99
To prawda, mówią, że do środy/czwartku ma tak byćNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hejCały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
![]()
Sylwia99
WspółczujęA mnie tak boli brzuch skurcze mam, (raczej przepowiadające) spac nie mogę. Nie chcę wiedzieć chyba jak boli prawdziwy porod![]()
MimiiMalwina
Tez tak.mam.. robisz masaż krocza ?Współczujęmnie krocze przy wstawaniu boli jak cholera, to tak samo myślę, a jak poród ja przeżyje jak to, już tak boli
![]()
Bole codziennie mecza ale poza tym nic się nie dzieje;/Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.
marta18691
Ja mialam tak z niedzieli na poniedzialek tak mnie bolalo jak na okres tylko strasznie mocniej
Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.
marta18691
U mnie troche sniegu[emoji38]
Niee[emoji23] juz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest [emoji23]
reklama
marta18691
Ty jestes z Lublina?
U mnie dobrze, że odnieżyli, bo jakby nie przyjechali to jutro byśmy chyba rano nie wyjechali nigdzie [emoji1787] napadało, że hej w lubelskim [emoji16]