Dla dzieciakow superNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hejCały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla dzieciakow superNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hejCały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
![]()
U mnie dobrze, że odnieżyli, bo jakby nie przyjechali to jutro byśmy chyba rano nie wyjechali nigdzieNieejuz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest
![]()
To prawda, mówią, że do środy/czwartku ma tak byćNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hejCały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
![]()
WspółczujęA mnie tak boli brzuch skurcze mam, (raczej przepowiadające) spac nie mogę. Nie chcę wiedzieć chyba jak boli prawdziwy porod![]()
Tez tak.mam.. robisz masaż krocza ?Współczujęmnie krocze przy wstawaniu boli jak cholera, to tak samo myślę, a jak poród ja przeżyje jak to, już tak boli
![]()
Bole codziennie mecza ale poza tym nic się nie dzieje;/Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.
Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.
Niee[emoji23] juz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest [emoji23]
U mnie dobrze, że odnieżyli, bo jakby nie przyjechali to jutro byśmy chyba rano nie wyjechali nigdzie [emoji1787] napadało, że hej w lubelskim [emoji16]